Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Daha bu salı günü mağazadan teslim alıp gece kurdum fakat gariptir ki bilgisayarımı test ettirmiştim ama garip bir hata ya da sorun var.
Sorun şu ki bilgisayarımın kablolamasını yaptım DP kablosunu ekran kartına da taktım yani kablolama olarak bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Bilgisayarımı açıyorum ve Windows geliyor 30 saniye ile 3-4 dakika arasında değişken bir sürede ekranım normalken birdenbire ekranım kararıp no Signal hatası alıyorum fakat baktığımda bilgisayarımın ışıkları yanıyor çalıştığını düşünüyorum. Ekran kartım güç alıyor ki RGB'si yanıyor e monitörümde devrede o da güç alıyor ilk başta ekran kartımın fanlarının ilk açtıktan sonra dönmediğini gördüğümde kartımın bozuk olduğunu düşünmüştüm ama kartımın da bozuk olmadığına eminim çünkü o açılır açılmaz. Direkt bilgisayarımı yük altına sokacak oyunu falan kurdum ve açtım oynadım gece boyunca da oynadım bunu ve gece oyunu açık bir şekilde bıraktım sabah kalktığımda ekranım hala açıktı sonra oyunu kapatıp işe gittim bilgisayar yine tabii gece boyu açıkken gitmediği gibi boştayken gitmiş. Eve şimdi gelince fark ettim bilgisayarımı sürekli ya fişten ya PSU güç tuşundan kapamak zorunda kalıyorum korkuyorum da PSU'ya zarar vereceğimden. Ben ne sorunu yaşıyorum bununla ilgili çok şey arattım ama hiçbir şey bulamadım. Bir çözümü var mıdır? Sistemdeki sorun ne? Kafayı yiyeceğim, beynim dondu, yardım edin.