R5 3600 sistem alınır mı?

Bilmiyorsanız nasıl böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Kesin bir ithamda bulunmadığımın farkındasınız değil mi? Cümlemden de arkadaş model belirtmesi gerektiği anlamış olmalı diye düşünüyorum. Ek olarak SSD marka ve model belirtmediğine göre sadece SSD mi yoksa HDD mi ve depolama büyüklüğüne göre bakıyor olmalı diye düşündüm. Bu yüzden dedim.

Bu sistemi benim yaptığım gibi düzenleyin:

Eki Görüntüle 849326

Bu şekilde 5.182 TL ediyor. Depolama birimi olarak da bunu alın: Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İntel i3 10100 1660 ile darboğaz yapmaz mı

Ekran kartı normalden fazla ısınıyor tercih edilmemeli. Ryzen 5 3600 ile A320 çipsetli anakartlar da sırıtıyor. Bence 10400F + B460M çok daha iyi bir ikili olur. Güç kaynağı zaten çöp ona değinmek bile istemiyorum.

Kesin bir ithamda bulunmadığımın farkındasınız değil mi? Cümlemden de arkadaş model belirtmesi gerektiği anlamış olmalı diye düşünüyorum. Ek olarak SSD marka ve model belirtmediğine göre sadece SSD mi yoksa HDD mi ve depolama büyüklüğüne göre bakıyor olmalı diye düşündüm. Bu yüzden dedim.

Model belirtmesini istediyseniz model belirtmeden böyle bir genelleme yapamazsın.

İşlemci:6/12 yani 6çekirdek ve 12 iş parçacığına sahiptir.

Anakart:

RAM:

Kasa:

PSU:

SSD:

Ekran kartı:

Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı