R5 3600 sistem APU mudur?

ShadowDancer

Hectopat
APU'nun anlamını tam bilmiyorum. Ekran kartında 3 DP, 1 HDMI var. Bizde de DP kablosu yok. Anakarta bağlasam diğer monitörü görüntü alabilir miyim?

Ekran kartı: RTX 2060.
Anakart: B450M S2H.
İşlemci: Ryzen 5 3600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim işlemcim R3 3200U sonunda g ibaresi yok ve dahili grafik birimi var. Tamamen yanlış bir bilgidir.

Değil kardeşim senin blgin yanlış işlemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için.
Hayır değil. Sizin işlemciniz mobil Ryzen. Mobil Ryzen işlemcilerde eğer sonunda u ibaresi varsa grafik işlemci bulunur. Bilip bilmeden konuşamayın.

Aynı anda yazdık :D.

Değil kardeşim sen aynlış bilgisin senin ilemcin mobil ondan kayanklı g olan masaüstüler için.

Aynı anda yazdık :D.

Üsluplarınıza dikkat edin lütfen. Burada insanlar çözüm arıyor, Tartışılacak yer değil.

İnsanlar çözüm arıyor sen de sorunu çözmek için yanlış bilgi veriyorsun. Tamam hocam haklısınız en iyisisiniz. Kralsınız mükemmelsiniz.

Ya kardeşim sana kötüsün diyen olmadı ki? İnsanlar hata yapabilir karıştırabilir unutabilir. Size laf yetiştirmekten düzeltemedim ki yazımı. Yapmayın Allah aşkına ya. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı