Çözüldü R5 3600 sistem DRAM hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayrx

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba, ikinci el kendime sistem topladım. İşlemcim Ryzen 5 3600, ikinci el aldım. Baktığımda pinlerde yamukluk yoktu. Kullanıcı 6 ay kullandığını söyledi ve ikinci el bir B450 anakart aldım. O anakartla işlemciyi taktığım zaman, sıfır aldığım RAM'lerden sol slottan görüntü alamadım. İşlemciye o kadar güveniyorum ki, sorunun anakart slotlarında olduğunu düşündüm. Gittim sıfır anakart aldım; onunla da görüntü alamadım ilk başta. Sonra tak çıkar, tak çıkar yaptıktan sonra 2 RAM ile görüntü almayı başardım. Ancak az önce oyunda ekran gitti ve DRAM ışığı yandı. Sadece tek slota taktığım zaman görüntü alabiliyorum. Sorun tamamen işlemci kaynaklı gibi görünüyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

İşlemciyi tamamen çalışan bir anakartda dener misiniz?

İşlemciyi tamamen çalışan bir anakartda dener misiniz?

Hocam bir tane sıfır anakart ve bir tane sistemden çıkan anakartda denedim iki tanesinde de bozukluk olacağını sanmıyorum RAM'lerde problem yok onu da denedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…