R5 3600 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
22.000-23.000
Alınır dostum. MSI ve ASUS'a fazladan 3-4K vermek akıl karı değil zaten. Zotac iyi markadır, aldığın kart üst düzey zaten. Bu seviyelerde hiçbir marka kötü ürün yapmıyor.

Bütçe varsa 4070 Ti daha iyi, daha performanslı ve ileriye dönük olur.

Palit'te vs gibi markalarda soğutmalarda problem duydum hani kalkıp 20 bin bir parçaya para bağlayıp böyle bir problemlerle uğraşmak istemiyorum.

Bu video tam sorunun kaynağına iniyor dostum. Gerçekten MSI ve Asus'a gerek yok. Ona vereceğin ekstra parayı işlemci ya da monitör için kullanırsın, harika bir sisteme sahip olursun.

Şu an ben 4070 Ti alacak olsam Zotac alırdım, en mantıklısı bu piyasada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video tam sorunun kaynağına iniyor dostum. Gerçekten MSI ve ASUS'a gerek yok. Ona vereceğin ekstra parayı işlemci ya da monitör için kullanırsın, harika bir sisteme sahip olursun.

Şu an ben 4070 Ti alacak olsam Zotac alırdım, en mantıklısı bu piyasada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem için işlemci değiştirdikten sonra bu beni uzun bir süre götürür. Ek şunu da yapsan olur diyeceğin bir önerin var mı?

Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorsan ve 1080p kullanmak istiyorsan işlemciden kısma yeter. 5800x3D gibi bir işlemci alırsan 1080p'de üzülmezsin. Yanına da minimum 240 mm sıvı soğutucuyu eksik etme. Başka bir şey yapmaya gerek yok, sistem çağ atlar böyle.

O aklımda şuan kule tipi var bir sıvı soğutmaya dönmek şart. Kasanın içi baya müsait zaten.

Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorsan ve 1080p kullanmak istiyorsan işlemciden kısma yeter. 5800x3D gibi bir işlemci alırsan 1080P'de üzülmezsin. Yanına da minimum 240 mm sıvı soğutucuyu eksik etme. Başka bir şey yapmaya gerek yok, sistem çağ atlar böyle.

Şu an Aerocool PSU var 750W seneler öncesi almıştım PSU'da el atmak istiyorum. Bir önerin var mı onun için.

4070 Ti almayı düşünüyorsan eğer iyi de bir işlemci alman gerekiyor. 4070 için 5800X3D olabilir belki ama 4070 Ti için en az 7700X gerekiyor bence. Tabii bu 2K için geçerli.

4070 Ti almayı düşünüyorsan eğer iyi de bir işlemci alman gerekiyor. 4070 için 5800X3D olabilir belki ama 4070 Ti için en az 7700X gerekiyor bence. Tabii bu 2K için geçerli.
AM5 sistem toplamış oluyor bu şekilde. Elindeki B450'nin anlamı kalmıyor, artı olarak fiyat farkı aşırı yükseliyor.

4070 Ti almayı düşünüyorsan eğer iyi de bir işlemci alman gerekiyor. 4070 için 5800x3D olabilir belki ama 4070 Ti için en az 7700X gerekiyor bence. Tabii bu 2K için geçerli.

Komple 32 GB RAM ve anakartı neden çöpe atayım ki (mecazi anlamda). DDR4 şu an bile çok iyi bir teknoloji.

Bende 4070 var 1080p monitör işlemcim r5 3600 darboğaz yapsa bile kasmadığı sürece bir sıkıntı yok benim için o yüzden memnun etmeyene kadar böyle devam tek sorun kartı tam gücüyle kullanamamak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı