Zaten ID Cooling'in ürünlerinin %90'ı bulundukları fiyatta rakipsiz oluyorlar, SE-224-XT'yi Freezer 34 eSports Duo bile geçemiyorBen de SE-224-XT kullanıyorum Ryzen 5 3600 ile Valorant'ta maksimum 56 dereceyi gördüm.
Çok iyi ama ancak işim olunca alabilirimBurunlar buz gibi edebilirsin.![]()
Cooler Master 240mm ML240l MLW-D24M-A20PW-R1 Sıvı Soğutmalı Işlemci Fanı - Trendyol
Cooler Master Coolermaster 240mm Ml240l Mlw-d24m-a20pw-r1 Sıvı Soğutmalı Işlemci Fanı 2x Fanlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Hocam fiyatta güzel markada güzel yazdım kenara@TheKill Hocam üstte attığım AM4 soket tipini desteklemiyormuş. Bu attığım fan güzeldir bunu alabilirsiniz.
![]()
Be Quiet! BK008 Pure Rock Slim CPU Soğutucu
Be Quiet! BK008 Pure Rock Slim CPU Soğutucu / 4 Pin / 1 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Bu baya tavsiye edildi hemen incelemelere başladım hocamF/P bir çözüm arıyorsan SE-224-XT al geç, kimi sıvı soğutmaları bile geçen bir soğutma, uyumluluğu çok iyi, macunu da piyasadaki en iyilerden ve 250 lira civarlarında. ML240L gibi eh işte bir sıvı soğutma bile 600-700 aşağısına bulunamıyor.
https://www.hepsiburada.com/id-cool...ousBMcbV9dBcRz11hh3dPz8cUkY07PyIaAgUTEALw_wcB Çok pahalanmışF/P bir çözüm arıyorsan SE-224-XT al geç, kimi sıvı soğutmaları bile geçen bir soğutma, uyumluluğu çok iyi, macunu da piyasadaki en iyilerden ve 250 lira civarlarında. ML240L gibi eh işte bir sıvı soğutma bile 600-700 aşağısına bulunamıyor.
Hocam hangi sitelerden alabilirim ?Bende SE 224 XT kullanıyorum Ryzen 5 3600 ile Valorant da maksimum 56 dereceyi gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.