R5 3600 sistem nasıl soğutulur?

HANGİSİ ALINMALI

• BE QUIET BK008 PURE

Oy: 0 0,0%
  • SE-224-XT

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
Burunlar buz gibi edebilirsin.
Çok iyi ama ancak işim olunca alabilirim :(
WhatsApp Video 2021-05-25 at 13.08.30.mp4 - 8.6 MB

Kasa videomu ekleyeyim yorumları okuyacağım kasam çok tozlanmış acil temizlik gerek sanırsam. Şimdiden dağınık kasa için KB kablolama çok yapamıyorum :(
@TheKill Hocam üstte attığım AM4 soket tipini desteklemiyormuş. Bu attığım fan güzeldir bunu alabilirsiniz.
Hocam fiyatta güzel markada güzel yazdım kenara

F/P bir çözüm arıyorsan SE-224-XT al geç, kimi sıvı soğutmaları bile geçen bir soğutma, uyumluluğu çok iyi, macunu da piyasadaki en iyilerden ve 250 lira civarlarında. ML240L gibi eh işte bir sıvı soğutma bile 600-700 aşağısına bulunamıyor.
Bu baya tavsiye edildi hemen incelemelere başladım hocam
F/P bir çözüm arıyorsan SE-224-XT al geç, kimi sıvı soğutmaları bile geçen bir soğutma, uyumluluğu çok iyi, macunu da piyasadaki en iyilerden ve 250 lira civarlarında. ML240L gibi eh işte bir sıvı soğutma bile 600-700 aşağısına bulunamıyor.
https://www.hepsiburada.com/id-cool...ousBMcbV9dBcRz11hh3dPz8cUkY07PyIaAgUTEALw_wcB Çok pahalanmış :(
Bende SE 224 XT kullanıyorum Ryzen 5 3600 ile Valorant da maksimum 56 dereceyi gördüm.
Hocam hangi sitelerden alabilirim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı