R5 3600 sistem nasıl?

Hocam HDD ne önerirsiniz? Seagate ve WD'den başka kaliteli HDD mi var?
Toshiba var

Hocam 9-8k ya GTX 1660 Super sistemler var. Ama hayırlı olsun hocam sonuçta TR serverında bilgisayar almayı başarabilmişsiniz.
Biliyorum fakat çoğu İntel ve ben AMD sistem kurmak istiyorum, böyle oldu . SSD iptal edilemiyor bu arada değiştirecektim ama olsun . Daha sonra güncellerim.
Toshiba uzun zamandır kullanıyorum ve gına geldi artık . Çok yavaş bendeki, az çekmedim.

Biliyorum fakat çoğu İntel ve ben AMD sistem kurmak istiyorum, böyle oldu . SSD iptal edilemiyor bu arada değiştirecektim ama olsun . Daha sonra güncellerim.
Sistemin HDD dışında pek bir yamuğu yok, sadece biraz pahalı olmuş. Güle güle kullan.

Sistemin HDD dışında pek bir yamuğu yok, sadece biraz pahalı olmuş. Güle güle kullan.
Hocam ne sıkıntısı var ki bu HDD'nin? İlk kez okuyorum sıkıntılı Seagate.
Ne alaka dostum sen kazık yemişsin gibi geldi.

Bu sistemi 2060S ile 18 bin TL'ye topladım.
Ne zaman topladınız?
Bu arada ek olarak genelde Patriot SSD'lerin iyi olduğunu okudum, ne sorunu var ki bu meletin? .

Hocam ne sıkıntısı var ki bu HDD'nin? İlk kez okuyorum sıkıntılı Seagate.

Ne zaman topladınız?
Burada detaylıca anlatılmış. Ama ben üşenirim okumaya dersen özet:

Ömürleri kısa oluyor. 1 TB modeli CMR kayıt yöntemi kullanmasına rağmen düşük yükleme/boşaltma değerleri vaadediyor. 64 MB önbelleğe sahip olması da cabası.

2TB ve üstü modeller SMR kayıt yöntemini kullanıyor. Yani çok sakat bir teknik. Rehberin bir kısmından alıntı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…