R5 3600 sistem ne kadar eder?

Saçma fiyatlandırma yaşamasa 900 TL az gelmezdi. Aynı güçte, hatta oyunlarda önde olan 10400F bile şu an 400 TL ucuz. Yapacak bir şey yok.
10400F'e O.C yapılamıyor. Maksimum desteklediği ram frekansı h410 veya b460 anakart kullanılacağı varsayılırsa 2666MHZ. O.C yapılırsa durum değişiyor. Diğer arakadaşlar için belirtmek istedim. Bu durumda hala 10400F'e karşı bazı kozları var demektir ama fiyat konusunda maalesef piyasa belirliyor 2.eli
Keşke böyle olmasa.

Maalesef haklısınız fiyat konusunda ama şahsım adına haksız olduğumu da düşünmüyorum çünkü stok problemleri baş göstermiş vaziyette. Arz yok, talep çoğaldı ve Ahmet Teknoloji'den Çin'deki fabrikaya kadar herkes otomatik olarak fiyatlara bunu yansıttı. Ülkemizde dolar kuru son birkaç ayda düştü fakat teknolojik ürünlere pek yansımadığını hepiniz görüyorsunuz. Bunun sebebi stok sıkıntısı. Keşke alım gücü düzeyinde daha ferah olsak da üç kuruş aşağıya satabilmeyi gözümüzde büyütmesek. Ben de aynı şekilde malımı yüksek fiyattan satabilmeyi isterim ama her şey ortada.

O yüzden öldürmek gibi bir niyetim olmadığını belirterek durumun biraz içler acısı olduğunu anlatmak istedim.

10400F'e O.C yapılamıyor.
Ryzen 5 3600'e OC yapmak için minimum 200 TL'lik bir soğutucu da alman gerekiyor. Neredeyse 10600 alacak bütçeye geliyoruz. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı