R5 3600 sistem toplama

Nilva

Decapat
Merhaba herkese. Aşağıda belirttiğim parçalarla PC toplamak istyorum ancak uyum sorunu vb sorunlar yaşar mıyım veya sizin eklemek istediğiniz bir şeyler olur mu siz değerli arkadaşlara sormak istedim.

Kasa: Cooler Master Master box TD 500 mesh white ARGB USB 3.2 mid Tower.

PSU: Corsair RM 750 750W 80+ Gold Full moduler 135mm fan ( ilk defa 135mm fanlı PSU kullanacağım, kasaya sığmama gibi bir durum olur mu acaba?)

Anakart: ASUS TUF B450-PRO GAMING 4400MHz(OC)

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz.

RAM: Corsair 16 GB(2x8) Vengeance RGB Pro TUF editon 3200GHz CL 16 DDR 4.

SSD: Corsair 480GB Force MP510 M.2 (3480 MB okuma - 2000 MB yazma)

Ekran kartına henüz karar vermedim 2060 veya 2070 düşünüyorum ASUS ROG veya MSI Gaming X olabilir. ( Lütfen 5700XT önerisinde bulunmayın)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam merhaba 5700XT neden düşünmüyorsun.
Merhabalar dostum 5700xt ile ilgili çok fazla sorun yaşayanlar var ekran siyahlaşması, anlık takılmalar, ekran kartı özelliklerini kapatmadan kullanamayanlar... tüm bunların yanında hiç sorun olmadan kullananlar da var. Sadece kumar oynamak istemiyorum sanırım ^^ farkı neyse veririm kafam rahat olur

Merhabalar dostum 5700XT ile ilgili çok fazla sorun yaşayanlar var ekran siyahlaşması, anlık takılmalar, ekran kartı özelliklerini kapatmadan kullanamayanlar... Tüm bunların yanında hiç sorun olmadan kullananlar da var. Sadece kumar oynamak istemiyorum sanırım ^^ farkı neyse veririm kafam rahat olur.

Bende senin topladığın gibi bir sistem toplamak istiyorum R5 3600 işlemci ama ekran kartında bir türlü karar veremedim 5700XT'de FPS değerleri 2600S göre 15-20 FPS fazla ama ısınma sorunu ve dediğin gibi sorunlar yaşayanlar varmış tam bir bilgim yok o yüzden araştırıyorum teşekkürler.

Sizin yaptığınız gibi beyaz ve RTX 2070 Super olan bir sistem:

Son düzenleme:
Ön
Sizin yaptığınız gibi beyaz ve RTX 2070 Super olan bir sistem:
Vakit ayırdığın için
Çok teşekkürşer önerilerin gerçekten çok güzel duruyor ve kafama da yattı ancak galax markasını nadiren duydum sence 2070s modeli nasıldır?

Sıcaklık konusunda kafanız rahat olsun gayet serin çalışıyor ve güzel bir model beyaz isteğinize tam uyuyor 😉
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KFA2-Galax:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı