R5 3600 sistem yük altına girdiğinde çöküyor

bugrauzumcu

Hectopat
İyi forumlar, bugün bilgisayar oynarken CS:GO girdiğimde bilgisayardan görüntü gitti ama kasa sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyordu.
2 dk. Sonra yeniden PC'yi açtım yeniden CS:GO'yu açana kadar sorunsuz bir şekilde çalışan bilgisayarım, CS:GO'da oyuna girdiğim an yeniden çöktü.
Bunun üzerine OCCT'de ekran kartı testi yaptım, 3 saniye sonra yeniden aynı durum yaşandı.
İşlemci testi yaptığımda ise bilgisayar çökmüyor ama OCCT'de crash uyarısı geliyor.

• İşlemci: R5 3600.
  • Anakart: Gigabyte B450 mh.
  • RAM: 16 GB Kingston HyperX Fury.
  • Ekran kartı: Galax 1660 Super.
  • Depolama birimi: Crucial BX500 480 GB.
  • PSU: Aerocool Cylon 500W.
Not: Mavi ekran vermiyor, direkt görüntü gidiyor ve yeniden başlatılıyor.

İyi forumlar, bugün bilgisayar oynarken CS:GO girdiğimde bilgisayardan görüntü gitti ama kasa sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyordu.
2 dk. sonra yeniden PC'yi açtım yeniden CS:GO'yu açana kadar sorunsuz bir şekilde çalışan bilgisayarım, CS:GO'da oyuna girdiğim an yeniden çöktü.
Bunun üzerine OCCT'de ekran kartı testi yaptım, 3 saniye sonra yeniden aynı durum yaşandı.
İşlemci testi yaptığımda ise bilgisayar çökmüyor ama OCCT'de crash uyarısı geliyor.

• Anakart: Gigabyte B450 MH.
  • RAM: 16 GB Kingston HyperX Fury
  • PSU: Aerocool Cylon.
PSU yetersiz kalıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    17 KB · Görüntüleme: 58
PSU'nun kaç W olduğunu yazsaydınız keşke.

2 dk. sonra yeniden PC'yi açtım yeniden CS:GO'yu açana kadar sorunsuz bir şekilde çalışan bilgisayarım, CS:GO'da oyuna girdiğim an yeniden çöktü.

• Anakart: Gigabyte B450 MH.
  • RAM: 16 GB Kingston HyperX Fury
  • PSU: Aerocool Cylon.

PSU'nun kaç W olduğunu yazsaydınız keşke.
500 w
Bir test daha yapayım dedim sonuç bu.

Dosya Ekleri

• 013c792a-4185-4e0c-8a49-1894aee2ae0c.jpg
    013c792a-4185-4e0c-8a49-1894aee2ae0c.jpg
    176,9 KB · Görüntüleme: 38
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı