Herkese merhaba, 3 gün önce böyle bir mavi ekran hatası aldım. Oyunlar beyaz ya da siyah ekran da kalıyordu sistemi yeniden başlattım ve bu hatayı verdi. Ekran kartı güncelledim ama bugün yine oyunlar aynı şekilde siyah ekran, beyaz ekran vb. gibi kaldı. Minidump dosyalarına kendim bir göz attım pek bir şey anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minidump dosya linkini de buraya bırakayım: Minidump.rar.
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Bir daha yaşarsam Memtest'i deneyeceğim sanal belleği kapattım 16 GB için sorun yaşamam değil mi? Forumda 32 GB altında RAM için sanal belleği kapatmayı önermiyorlar.
Bir daha yaşarsam Memtest'i deneyeceğim sanal belleği kapattım 16 GB için sorun yaşamam değil mi? Forumda 32 GB altında RAM için sanal belleği kapatmayı önermiyorlar.
Peki hocam sorunun BIOS ile alakalı olma ihitmali var mıdır? BIOS'u güncellemeyeli 1 yıla yakın olmuştur neticede donanımlar ve Windows güncelleme yapıyor eski BIOS sürümü ile çakışma gibi bir durum olabilir?
Peki hocam sorunun BIOS ile alakalı olma ihtimali var mıdır? BIOS'u güncellemeyeli 1 yıla yakın olmuştur neticede donanımlar ve Windows güncelleme yapıyor eski BIOS sürümü ile çakışma gibi bir durum olabilir?