R5 3600 sistemde kasmalar oluşuyor

381258

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, kafayı yemek üzereyim. %80 RAM kullanımında Discord'u kastırmayarak açan sistemim, %50 kullanımda kastırıyor. Sorun nerede aklım almıyor artık. Windows Defender ile tam tarama yaptım acaba virüs var mıdır diye, virüste yok. Ne yapacağım? Bu kasma normal midir? %80'de kasmayan sistemin %50 kullanımda kasması normal mi? RAM modeli kronik sorunlu falan olabilir mi? Veya sorun RAM'de değil de başka bir yerde olabilir mi? İşlemcim iyi, ekran kartım iyi. Neden kasıyor anlamış değilim.

Sistemim: R5 3600, GTX 1650 Super, 8 GB RAM RAM modeli: HyperX DDR4 3000 MHz. (RAM MHz ne demek bilmiyorum ama sistemin kaldıramayacağı kadar fazla mıdır? Bazı arkadaşların 1600 MHz.)

Düzgün bir formatla sorunun çözülebilir. Oyunlarda 8 GB ram yetmiyor dicem ama o kadar kasma yapması ondan kaynaklı değildir.

Format çok uğraştıracak, kalk bilgisayarı götür formatı bekle. Belki çözülebilir bir sorundur diye şey ettim. GTA V'yi yeniden kurmak sıkıntı 10 Mbps internet ile. Çok kasıyor dediğim, yazarken falan kasıyor discord 30 FPS geziyorum. Ama masaüstünde vesaire o kadar kasma yok akıcılık var.

Niye, nereye götürüyorsun hocam makineyi? USB bellek varsa kendin de atarsın format, yarım saat sürmez.

10 Mbps internet var. Atarsam Günler bekleyeceğim GTA V insin diye. Adam akıllı indirme yapmadım zaten 4-5 ayda. Yalnız Smart Steam Emu diye bir uygulama varmış, ne bu acaba?
Windows Update ile tüm güncelleştirmeleri yaptın mı?

Güncel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı