Yaklaşık 1 sene önce alığım bilgisayarda 3-4 gündür GTA, Valorant gibi oyunlarda 2-3 saniyelik donmalar oluyor ara sıra 6-7 saniyeye kadar çıkıyor bu donmalar PC yeni ve hunharca kullanmadım. Bu donmaların sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Yaklaşık 1 sene önce alığım bilgisayarda 3-4 gündür GTA, Valorant gibi oyunlarda 2-3 saniyelik donmalar oluyor ara sıra 6-7 saniyeye kadar çıkıyor bu donmalar PC yeni ve hunharca kullanmadım. Bu donmaların sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Windows'un son zamanlardaki Update'leri yüzünden oluyor, forumdaki çoğu arkadakımız müzdarip bu konudan, güncelleme geçmişinden KB5001330 güncellemesini kaldırmanızı öneririm bu sorunların başlıca sebebinin o güncelleme olduğunu açıklamıştı NVIDIA ve bende yaşıyordum takılma sorununu KB5001330 güncellemesini kaldırıp bir sonraki güncellemeyi yaptıktan sonra geçti bende de senin gibi bir anda olmuştu anlayamamıştım bir gün oynadım uyudum ertesi gün takılma yaşıyordum nisan 12'den düne kadar bu sorunu yaşıyordum.
Merhabalar oyun için 8gb ram yeterlimi yoksa 16 gb ye artdırsammı oynadığım oyunlar çoğunlukla şunlar-Pubg,Gta5,Dota 2 ara sırada başka oyunlar oynuyorum .Drop girdiği için ara sıra oyunlara bu beni rahatsız ediyor ram den kaynaklı büyük ihtimal.