R5 3600 sisteme 30 bin TL yükseltme önerisi

TheMadOreo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2019'dan beri kullandığım sistem şu şekilde:
Gigabyte A320M S2H anakart.
Ryzen 5 3600 işlemci.
Sapphire RX 5600XT ekran kartı.
Tek slot 16 GB RAM.
1080p monitörüm var 2K'ya da çıkabilirim ekran kartı açısından bana yardımcı olur musunuz?
Sistemde değişiklikler yaparak yükseltmek istiyorum ve AMD ekran kartı istemiyorum, bütçe açısından 30.000 TL'ye kadar bütçem var, darboğaz yapmayacak bi sistem istiyorum yardımcı olur musunuz, teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar.

Ryzen 5 3600 işlemci.
Tek slot 16 GB RAM.
1080p monitörüm var 2K'ya da çıkabilirim ekran kartı açısından bana yardımcı olur musunuz?
Sistemde değişiklikler yaparak yükseltmek istiyorum ve AMD ekran kartı istemiyorum, bütçe açısından 30.000 TL'ye kadar bütçem var, darboğaz yapmayacak bi sistem istiyorum yardımcı olur musunuz, teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar.
30.000tl bütçeniz var, Satıp veya köşeye ayırarak. Yeni sistem alabilirsiniz. Yoksa illa bu sistemin üzerinden mi öneri yapalım?

Ryzen 5 3600 işlemci.
Tek slot 16 GB RAM.
Bu sistemi yükseltmek yerine, satıp sıfırdan sistem toplamak daha mantıklı.

Peki sizce ne kadar eder bu sistem satmaya kalksam inanın hiç bir bilgim yok fiyat konusunda, hem birde sıfırdan pc toplamak için de fazla tecrübem yok biraz cahilim bu konularda, arkadaşım toplamıştı sistemi bana daha da ulaşamadım o arkadaşıma

Kingston 8 GB DDR5 6000 Fury Beast CL40 KF560C40BB-8 DT RAM (2x)

Sistemi 5.100TL'den sattığınızı hesap ederek bu sistemi topladım. 35.300TL civarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı