R5 3600 sisteme RTX 3070 ekran kartı almak

Ben kaynak attım tabii yeterliliği tartışılır. Ben zaten konu sahibini bilgilendirmek için hocalarımı çağırıyorum. Aorus Master çok daha iyi bir kart. O iki kart arasından kötü.

Başta kaynak atıp ikisi arasından neden Master'ın daha iyi olduğunu söylemen gerekirdi, alaycı bir tavırla konuşmak yerine bunu yapabilirdin, ama internette herkes kaostan beslendiği için normal geliyor artık.

bazı videolara baktım youtube da 10 fps bazı oyunlarda düşük 5600x ile karşılaştırınca eğer 10 fps düşük alacaksam sorun değil gibi bilemedim içime kurt düştü alıp hiç oyun vs oynayamazsam o zaman daha kötü olur.

Dostum söyledikleri abartıdan başka bir şey değil. Darboğaz olur ama hiçbir şekilde FPS düşmesi veya rahatsız bir FPS seviyesine düşme gibi bir sorun yaşamazsın. Kartı uygun bulduysan al geç, takma darboğaz konusunu.

Hepinize teşekkür ederim, içime büyük bir kurt düştü ve maalesef elimde olan sorunsuz sistemimi riske atmamak için ekran kartını satmaktan vaz geçtim 10-20 fps düşük almak sorun değil ama olurda kartı Almanya'dan geldiğinde hiç bir şekilde kullanamaz, yeni bir işleci almak zorunda kalırsam ki şu an ona verecek param yok kart hiç bir işe yaramayacak ve elimde olan sistem gitmiş olacak. Bir heves uğruna her şeyi kayıp edeceğim ( baya karamsar oldum 2 dk keşke sormasaydım ) neyse umutlarım suya düştü. Tekrar teşekkürler.
Valla çok karamsar oldum ya yeni işlemci için param olsa sorun etmem geldiğinde bakarım sorun olursa alırım ama dediğim gibi almaz ve sorun yaşarsam elimde olan iyi sistemi de kaybetmiş olacağım

Kart'ın bozuk gelmediği sürece çalışmama gibi bir şey olması imkansız. Yeni işlemci almak zorunda da değilsiniz. Neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.

Kart'ın bozuk gelmediği sürece çalışmama gibi bir şey olması imkansız. Yeni işlemci almak zorunda da değilsiniz. Neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.
Kart yönünden bir düşüncem yok Almanya dan 2 defa pc topladım bu zaman kadar Allaha şükür hiç birinde sorun yaşamadım. Sadece bu yazılanlardan sonra eğer sıkıntı olur yeni bir işlemci alamazsam ve bu yüzden şu an sorunsuzca kullandığım ve rahatlıkla oynadığım oyunları oynamazsam düşüncesi var. Hani bir laf var ya Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak Ama şöyle bir seçeneğim de var diyelim ki ürün geldi işlemcinin ikinci eline baktım max 1600 tl diyelim en kötü 1400 e satsam üstüne ekleyip 5600 x alabilirim tabi hemen olmaz.

Ben sıkıntı olabilecek en ufak durum göremiyorum. Şu an oynadığın oyunları oynayamamayı geçtim daha da yüksek FPS'lerde oyunları rahat oynarsın. Tekrar söylüyorum darboğazı takma, önemli bir şey değil.

Tamamdır düşüneceğim teşekkür ederim. Alırsam da sanırım Aorus alacağım.
Bir sorum daha olacak

AMD Ryzen 5 5600X mi AMD Ryzen 7 3800X​

Ryzen 7 3800x alırsam ana kartım uyumlu olur mu bir de bu sorun olmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…