Evet güçlü bir kart ama açıkcası ikinci el satıp üstüne az bir para koyup daha güçlü ve yeni bir kart3600 ile darboğaz yapar efendim. Önermiyorum. Elinizdeki kart gayet güçlü. Onu kullanmaya devam edin.
@Hamza Ensar Sağlam Konu sahibi için nedenini açıklayıp kaynak gösterir misin?
@Hamza Ensar Sağlam teknolji siteleri seninle aynı fikirde değil
![]()
Best RTX 3070 GPU in 2024 - our top 3070 models
This guide is designed to help you find the best RTX 3070 graphics card as an individual component. As many will know, Nvidia’s Ampere GPU launch didn’twww.wepc.com
![]()
Best RTX 3070 Graphics Card [Buying Guide] - GPU Mag
The Nvidia GeForce RTX 3070 is an excellent GPU but what is the best RTX 3070 graphics card? Here's the ultimate buying guide.www.gpumag.com
![]()
Best RTX 3070 graphics cards for 2024 - our top picks
Our pick of the best RTX 3070 GPUs available for you to buy - a lineup of worthy upgrades for impressive 1440p performance even in 2025.www.pcguide.com
Darboğaz yapar ama sıkıntı olmaz. Sonuçta her şekilde 5700 XT'den daha fazla performans alırsınız.Dar boğaz olayı kesin ise benim ekran kartı alma işi yataryeni bir işlemci alamam, ekran kartı neredeyse kafa kafaya gelecekti
![]()
DSR ile çözünürlük artırıp darboğazı engelleyebilirsiniz. Ama FPS düşüklüğü yaşanacaktır.Darboğaz olayı kesin ise benim ekran kartı alma işi yataryeni bir işlemci alamam, ekran kartı neredeyse kafa kafaya gelecekti
![]()
Bomboş bir PCB'ye sahip buyurun.
Bakınız bu MSI PCB'si:
Eki Görüntüle 1060526
Gördüğünüz üzere bomboş bir PCB. Beslemeler yetemediği için genellikle Boost frekansında da süreklilik sağlayamıyor. VRM'ler çöp. Soğutma ciddi anlamda kötü.
Bu da ROG STRIX PCB'si:
Eki Görüntüle 1060529
Gördüğünüz üzere. Belli zaten.
O teknoloji siteleri işin derinine girmedikleri için. Yoksa arada bariz bir fark var.
Dar boğaz olayı kesin ise benim ekran kartı alma işi yataryeni bir işlemci alamam, ekran kartı neredeyse kafa kafaya gelecekti
![]()
Saat hızlarında ve sıcaklıkta bir gariplik göremiyorum? Bence sen şu videoları izle, süper zekanı da kendine sakla. Ben Gaming X en iyilerden olduğu için ve sessizliği için tercih ederdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.