R5 3600 stok fan ses yapıyor

emre yuks

Hectopat
Daha fazla  
Selam daha 2 gün önce bir PC topladım.
Stok fan oyuna girdiğimde çok ince ve tiz bir ses çıkarıyor.
Fana kablo mu sürtüyor diye baktım sürtmüyor.
Sizce ne olabilir ve düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu seslere benziyor ise yüksek ihtimal Coil Whine'dır merak etmeyin korkucak bir şey yok zararsızdır sadece sesten ibarettir. Garantisi var ise yollayınız ama zararsızdır.

Youtube a Coil wine yazarak sesi dinleyin muhtemelen ona benzer bir ses duyuyorsunuzdur. Ve bu maalesef göz ardı etmeniz gereken bir ses garanti kapsamına girmiyor çünkü. Bende de RTX 2060 var ve ilk günden beri yapıyor.

Bu seslere benziyor ise yüksek ihtima Coil Whine'dır merak etmeyin korkucak bir şey yok zararsızdır sadece sesten ibarettir. Garantisi var ise yollayınız ama zararsızdır.

aynı ses

Telaş yapmanıza gerek yok. Dediğim gibi zararsızdır. Çok kafanıza takılıyor ise garantiye yollayın kullanıcı hatası değildir üretim hatasıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı