Arkadaşlar merhaba,
Ryzen 5 3600 işlemci
ASUS ROG STRIX RTX 2060 ekran kartı
Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200 MHz RAM
B450-A PRO Max 3466 MHz Anakart
Bu parçalardan oluşan bir sistem topluyorum. Buna uygun sistemi rahatça besleyebilecek bir kasa+PSU bakıyorum. Altta linkini vereceğim CM RGB kasa ilgimi çekti. Marka iyi, 500W 80+ PSU da mevcut kasada. Fiyatı da bütçeme uygun. Fiyat olarak daha üste çıkmam mümkün değil. Sizce bu sistemi rahatça besleyebilir mi? Benzer fiyatlarda önerebileceğiniz kasa+PSU var mı? Hatta RGB olmayan iyi bir PSU içeren daha uygun fiyatlı bir kasa da olabilir. RGB önceliğim değil.
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kasa linki:
www.sitem.com.tr
Ryzen 5 3600 işlemci
ASUS ROG STRIX RTX 2060 ekran kartı
Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200 MHz RAM
B450-A PRO Max 3466 MHz Anakart
Bu parçalardan oluşan bir sistem topluyorum. Buna uygun sistemi rahatça besleyebilecek bir kasa+PSU bakıyorum. Altta linkini vereceğim CM RGB kasa ilgimi çekti. Marka iyi, 500W 80+ PSU da mevcut kasada. Fiyatı da bütçeme uygun. Fiyat olarak daha üste çıkmam mümkün değil. Sizce bu sistemi rahatça besleyebilir mi? Benzer fiyatlarda önerebileceğiniz kasa+PSU var mı? Hatta RGB olmayan iyi bir PSU içeren daha uygun fiyatlı bir kasa da olabilir. RGB önceliğim değil.
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kasa linki:
Cooler Master MasterBox Lite 5 500W 80+ USB3.0 Atx Kasa RC-MCW-L5S3-KWNA50
kampanyalı Cooler Master MasterBox Lite 5 500W 80+ USB3.0 Atx Kasa RC-MCW-L5S3-KWNA50 özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Son düzenleyen: Moderatör: