R5 3600 & STRIX RTX 2060 sistem için PSU önerisi

theoden92

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Ryzen 5 3600 işlemci
ASUS ROG STRIX RTX 2060 ekran kartı
Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200 MHz RAM
B450-A PRO Max 3466 MHz Anakart

Bu parçalardan oluşan bir sistem topluyorum. Buna uygun sistemi rahatça besleyebilecek bir kasa+PSU bakıyorum. Altta linkini vereceğim CM RGB kasa ilgimi çekti. Marka iyi, 500W 80+ PSU da mevcut kasada. Fiyatı da bütçeme uygun. Fiyat olarak daha üste çıkmam mümkün değil. Sizce bu sistemi rahatça besleyebilir mi? Benzer fiyatlarda önerebileceğiniz kasa+PSU var mı? Hatta RGB olmayan iyi bir PSU içeren daha uygun fiyatlı bir kasa da olabilir. RGB önceliğim değil.

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kasa linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu arada birkaç arkadaşımdan destek aldım bu konuda, ancak kafam iyice karıştı. Helvaci nickli arkadaşın önerdiği kasa şekil olarak da, ön havalandırma yeri olarak da hoşuma gitti ancak 550W 80+ bir PSU'nun bu sistemi yeterince besleyemeyeceği söylendi. Emin olamadım açıkçası. Ürünü alıp kurulum yaptıktan sonra memnuniyetsizlik durumunda da iade etmek imkansız. Sizce bu sistemde 550W 80+ bir PSU iş görür mü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı