R5 3600 tabanlı sistem toplama

Bütçe
9000
Gecikme süresi artı değil eksi bir unsur. 3200 MHz CL16 RAM yeterli bence.

Kasa bu fiyata gayet kaliteli ve hava akışı iyi tek eksisi fan olmaması.

Kasa gayet güzelde bende TD500 ARGB karşı farklı bir sempattim var RAM'in linkinde sorun mu var sepette atmıyor.

Bilmiyorum ne de atmıyor belki stok bitmiştir.

Bütçe varsa alınabilir tabii TD 500 tercih sizin.

Anakart hariç TD500 ARGB ile 8014 TL yaptı kalan paranın üstüne koyup anakart alırım sistem gayet güzel oldu tek içime sinmeyen RAM'min CL 18 olması ve PSU'nun moduler olmaması onun hariçi çok güzel oldu tavsiyeniz için hepinize özellikle @Sylveon teşekkür ederim.

Yalnız benim attığım RAM CL16.

Pardon şimdi fark ettim muazaam oldu sistem PSU'da F\p en yakın zamanda alıcagım.
Hocam RAM'leri 3600MHz CL 19 ile değiştirsem iyi olur mu? :Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Pardon şimdi fark ettim muazaam oldu sistem PSU'da F\p en yakın zamanda alıcagım.
Hocam RAM'leri 3600MHz CL 19 ile değiştirsem iyi olur mu? :Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
@Sylveon
Yalnız benim attığım RAM CL16.

Bir bakar mısınız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı