R5 3600 ve 5600 XT sistem için 800 TL kasa+PSU önerisi

Xetax

Centipat
R5 3600 & 5600 XT için kasa+PSU önerilerinizi alabilir miyim?
Görünüşü problem olmaz fakat olabildiği kadar ön tarafı tamamen mesh olup hava alan bir kasa olursa çok güzel olur.
Bütçe en fazla 800 fakat daha ucuza olursa sevinirim çünkü zaten belli bir bütçeyi aşmış bulunmaktayım.

@Xetax Shakoon Pure Steel gibi alt kısımdan hava alıyor. Arkadan tahliye ediyor. Ayrıca yan kısmında da tahliye için bir açıklık mevcut. Ekran kartı için müthiş bir durum çünkü kasanın alt kısmından aldığı oda sıcaklığı havasını direk ekran kartına vurduruyor ve bu sayede ekran kartı çok serin ve/veya sessiz çalışabiliyor.

Ben yeni keşfettim @fryzen sayesinde ve bence dahili PSU'su ile bu tasarıma göre 800TL fiyat mükemmel, tercih sizin.

@Xetax Shakoon Pure Steel gibi alt kısımdan hava alıyor. Arkadan tahliye ediyor. Ayrıca yan kısmında da tahliye için bir açıklık mevcut. Ekran kartı için müthiş bir durum çünkü kasanın alt kısmından aldığı oda sıcaklığı havasını direk ekran kartına vurduruyor ve bu sayede ekran kartı çok serin ve/veya sessiz çalışabiliyor.

Ben yeni keşfettim @fryzen sayesinde ve bence dahili PSU'su ile bu tasarıma göre 800TL fiyat mükemmel, tercih sizin.
peki PSU'su güvenilir midir? sıkıntı çıkarır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı