Evet maalesef biraz yanlış yönlendirmiş arkadaşınız. Ama drop meselesi sadece güç kaynağı temelli olmayabilir. Sistemi OCCT ile power testine sokun 15-20 dakika. Yinede güç kaynağı tavsiyesi isterseniz bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Evet maalesef biraz yanlış yönlendirmiş arkadaşınız. Ama drop meselesi sadece güç kaynağı temelli olmayabilir. Sistemi OCCT ile power testine sokun 15-20 dakika. Yinede güç kaynağı tavsiyesi isterseniz bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
power testine sokuyorum ama işlemci aşırı ısındığı için fazla tutmak istemedim oyunlarda da anlık gpu frekansı düşüyor gpuda bir problem olma ihtimali var mıdır
bütçem 550 lira
power testine sokuyorum ama işlemci aşırı ısındığı için fazla tutmak istemedim oyunlarda da anlık gpu frekansı düşüyor gpuda bir problem olma ihtimali var mıdır
bütçem 550 lira
bütçem 550 lira
bilgisayarı alalı 1 ay oldu. O günden beri oyun oynarken msi afterburner ile sürekli sıcaklık değerlerini kontrol ederim ekran kartım 70 dereceyi geçmedi işlemcide en fazla 79 derece oldu işlemcide stock fan var
yeni psu aldıktan sonra yine bu sorunu yaşamaktan çekiniyorum boşuna para vermiş olurum bu sorun yüksek ihtimal psudan kaynaklı diyebilir misiniz