Bütçeniz nedir? Sistem bileşenlerini tam olarak yazabilir misiniz?Sapphire Nitro+ 5700 XT ve Ryzen 5 3600 sistemim için 700W PSU önerir misiniz?
Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GBBütçeniz nedir? Sistem bileşenlerini tam olarak yazabilir misiniz?
Evet maalesef biraz yanlış yönlendirmiş arkadaşınız. Ama drop meselesi sadece güç kaynağı temelli olmayabilir. Sistemi OCCT ile power testine sokun 15-20 dakika. Yinede güç kaynağı tavsiyesi isterseniz bütçe belirtirseniz daha iyi olur.Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB
AMD Ryzen 5 3600
MSI B450 Tomahawk Max
Corsair MP510 480GB
Corsair Vengeance LPX 16GB
Sharkoon TG5
ben bu sisteme bir arkadaşın önerisi üzerine araştırmadan gametech gt-700 aldım. Sanırım baya bir hata etmişim. Sistemi 1-2 hafta kullandım bir sorun olmadı ama artık oyunlarda fps drop oluyor sebepsiz. Psu yetersiz ve dandik olduğu için bu problemi yaşadığımı düşündüm o yüzden yeni psu ile değiştirmek istiyorum
power testine sokuyorum ama işlemci aşırı ısındığı için fazla tutmak istemedim oyunlarda da anlık gpu frekansı düşüyor gpuda bir problem olma ihtimali var mıdırEvet maalesef biraz yanlış yönlendirmiş arkadaşınız. Ama drop meselesi sadece güç kaynağı temelli olmayabilir. Sistemi OCCT ile power testine sokun 15-20 dakika. Yinede güç kaynağı tavsiyesi isterseniz bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Sizin sorununuz ısınmaya bağlı frekans düşmesi de olabilir. Oyun sonrası sıcaklık değerlerini atar mısınız?power testine sokuyorum ama işlemci aşırı ısındığı için fazla tutmak istemedim oyunlarda da anlık gpu frekansı düşüyor gpuda bir problem olma ihtimali var mıdır
bütçem 550 lira
-High Power 750W Performance GD 80+Gold (HP1-J750GD-F12S)power testine sokuyorum ama işlemci aşırı ısındığı için fazla tutmak istemedim oyunlarda da anlık gpu frekansı düşüyor gpuda bir problem olma ihtimali var mıdır
bütçem 550 lira
bilgisayarı alalı 1 ay oldu. O günden beri oyun oynarken msi afterburner ile sürekli sıcaklık değerlerini kontrol ederim ekran kartım 70 dereceyi geçmedi işlemcide en fazla 79 derece oldu işlemcide stock fan varSizin sorununuz ısınmaya bağlı frekans düşmesi de olabilir. Oyun sonrası sıcaklık değerlerini atar mısınız?
-High Power 750W Performance GD 80+Gold (HP1-J750GD-F12S)
-Sharkoon 650W Gold Zero 80+Gold (WPM-GOLDZERO-650W)
Bütçeniz için en iyi güç kaynakları. High Power tercih ederim bu ikisi arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.