R5 3600 ve 5700XT sistem için kasa ve PSU önerisi

Hocam 5700XT ortalama olarak 2070S'den biraz daha geride. Yani 3060 seviyesinde diyebiliriz. İade konusunda forumdaki diğer arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır. Yanlış bilgi vermek istemem. 4000TL az para değil.

Kasanızın arkasına da egzozt fan koyun.(Ya da üstüne dışarı üfleyecek egzozt)
Siz montaj yapacaksanız AMD sistemse RAM'ler anakartta soldan sağa 2. ve 4. slotta takılı olacak.
Ramler ve egzos fanı hallettim. Egzos fanı aşırı ucuza aldım arctic p12 ama aldım. Ramleri de okuyarak 2 ve 4. slotlara koydum.

5700XT için en garanti çalışan fiyatı kalitesine göre uygun PSU bu. Bunun altını kesinlikle almayın.

Eğer 5700XT ekran kartını 4000TL'ye almış ve 14 iş günü cayma hakkınız geçmemişse iade edip mutlaka yeni seri bekleyin. Şu an o fiyatlar artık çok yüksek 5700XT için.

5700xt den vazgeçtim. 5700 ile yoluma devam edeceğim hangisini önerirsiniz?
Gigabyte rx 5700 gaming oc
Asus rog strix rx 5700 ( ısınma sorunu var diyorlar)
Durum nedir hangisini tercih etmeliyim?

rog serisi sahibi bir arkadaş termal pedler yeterli olmadığından ısındığını termal pedleri ekleyince gayet soğuk çalıştığını söylemişti.

4.5 aylık gigabyte 5700xt sahibi biriydim geçenlerde malum sebeplerden sattım. Kesinlikle fiyar performans ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz.
zaten yeni driver performans artışı sağlamış öyle diyorlardı 5700xt serisinde bir araştırın derim.

bana sorarsanız biraz daha sabredin 3070'ler çıksın en azından.

Bence 3060 çıkmasını bekleyin. Kasım gibi çıkacak diyorlar. ROG 5700'de termal ped ve vida sorunu var diye hatırlıyorum.

Ben de beklemeyi yeni gpu ların çıkmasını eskilerin ucuzlamasını vs.. çok isterim fakat hali hazırda bir sistemim yok ve online derslerim başlayacak ayrıca dışarı çıkmadığım için sıkılıyorum o yüzden cebimde param varken mecbur şu an bir şey toplamam gerekiyor. Her şeyi hallettim tek eksiğim ekran kartı şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…