R5 3600 ve B450M S2H için soğutucu önerisi

R5 3600 +MSI B450M-A Pro Max anakartımda - Be Quiet! BK010 AMD/INTEL Slim Cpu Soğutucu kullanıyorum. Bir ısınma problemi ile karşılaşmadım. Ramlerede gayet rahat bir alan bırakıyor.

Bu 12cm fanlı alamayacağım anlamına mı geliyor :D Orayı geçmesi önemli değil camı kullanmıyorum aslında. Tam değer istiyorsanız 16 diyebilirim.
Camı takamazsın hocam soğutucu kasadan büyük olursa.

Snowman X4 kullanıyordum ben şu anki soğutucumdan önce, onunla memnundum. X6 onun 2 bloklu ve 3 fanlı versiyonu. Bendeki 2 fanlı 1 bloklu versiyondu.

RAM modelin nedir?

Camı takamazsın hocam soğutucu kasadan büyük olursa.

Snowman X4 kullanıyordum ben şu anki soğutucumdan önce, onunla memnundum. X6 onun 2 bloklu ve 3 fanlı versiyonu. Bendeki 2 fanlı 1 bloklu versiyondu.

RAM modelin nedir?

İşte camı takmıyorum zaten, bir yere taşıyacağım zaman sökerim soğutucuyu o şekilde taşırım diye düşünüyorum. Ramlerimin biri Viper model biri XPG Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Snowman T6 Ultra'dan iyi midir bu? Bir de üstte önerilenler kötü mü yoksa yine işimi görür mü?

Hahaha :D tamamdır ölçüyorum tabii ki var. Stok soğutudan mı başlayayım işlemcinin olduğu zeminden mi? Bu arada yan camı açık kullanıyorum.

X6 bir tık daha iyidir ama kasaya umarım sığar 😃

İşte camı takmıyorum zaten, bir yere taşıyacağım zaman sökerim soğutucuyu o şekilde taşırım diye düşünüyorum. Ramlerimin biri Viper model biri XPG Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yan kapağı takamamam benim için problem değil dersen Snowman T6 ultra alabilirsin. Belki de cuk diye oturur yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı