X6 ile T6 Ultra aşağı yukarı eşit diye biliyorum. X6 3 fanlı 2 bloklu ve 9 cm fanlara sahip, T6 ise 2 fanlı 1 bloklu 12 cm fanlara sahip.
İşlemcinin olduğu zeminden. @berkayytmz
15-16 CM çok kötü bir aralık yalnız, 12 CM fanlı çoğu soğutucu o aralıktaki boyutta çünkü.Hocam aşağı yukarı 15-16 cm.
15-16 cm çok kötü bir aralık yalnız, 12 cm fanlı çoğu soğutucu o aralıktaki boyutta çünkü.![]()
Camı takamazsın hocam soğutucu kasadan büyük olursa.Bu 12cm fanlı alamayacağım anlamına mı geliyorOrayı geçmesi önemli değil camı kullanmıyorum aslında. Tam değer istiyorsanız 16 diyebilirim.
Camı takamazsın hocam soğutucu kasadan büyük olursa.
Snowman X4 kullanıyordum ben şu anki soğutucumdan önce, onunla memnundum. X6 onun 2 bloklu ve 3 fanlı versiyonu. Bendeki 2 fanlı 1 bloklu versiyondu.
RAM modelin nedir?
Snowman T6 Ultra'dan iyi midir bu? Bir de üstte önerilenler kötü mü yoksa yine işimi görür mü?
Hahahatamamdır ölçüyorum tabii ki var. Stok soğutudan mı başlayayım işlemcinin olduğu zeminden mi? Bu arada yan camı açık kullanıyorum.
Yan kapağı takamamam benim için problem değil dersen Snowman T6 ultra alabilirsin. Belki de cuk diye oturur yani.İşte camı takmıyorum zaten, bir yere taşıyacağım zaman sökerim soğutucuyu o şekilde taşırım diye düşünüyorum. Ramlerimin biri Viper model biri XPG Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
![]()
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yan kapağı takamamam benim için problem değil dersen Snowman T6 Ultra alabilirsin. Belki de cuk diye oturur yani.
Hahaha umarım sığar alırsam.X6 bir tık daha iyidir ama kasaya umarım sığar![]()
O ürünleri bilmiyorum hocam.Anladım peki şu Vatan'dan yapılan öneriler ile arasında çok fark olur mu? T6 Ultra mı alayım?
Hahaha umarım sığar alırsam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.