melihhakanpektas
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 2x KINGSTON Hyperx Fury 8GB 3200MHZ DDR4 CL16 DIMM 1RX8 Ram
- SSD veya HDD modeli
- 250 GB
- Ekran kartı
- MSI NVidia GTX 1060 3GB
- Anakart
- MSI B450 Tomahawk Max Am4 Ddr4 3466 Dvı HDMI M.2
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 3600
Merhaba, Ryzen 5 3600 ve GTX 1060 3GB sistemime halihazırda kullandığım Windows'a ek olarak Hackintosh yükemek istiyorum. Forumda yeterli bilgi bulunmakta fakat konuya çok hakim değilim, karşılaşabileceğim sorunlardan habersizim. Ekran kartım, işlemcim Hackintosh için sorunlu olan donanımlar olduğunun farkındayım. Sorunsuz kurulum yapabilmem için kurulum esnasında bilmem gerekenler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Forumdaki bilgilerden, ekran kartımdan dolayı sadece High Sierra işletim sistemini kurabileceğimi öğrendim. Burada verilen işletim sistemi imaj dosyasını USB aygıtıma aktardım: OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Kuruluma geçmeden önce yapmam gereken şeyler var mı? Kurulumdan sonra nelere ihtiyacım olacak? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Forumdaki bilgilerden, ekran kartımdan dolayı sadece High Sierra işletim sistemini kurabileceğimi öğrendim. Burada verilen işletim sistemi imaj dosyasını USB aygıtıma aktardım: OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Kuruluma geçmeden önce yapmam gereken şeyler var mı? Kurulumdan sonra nelere ihtiyacım olacak? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.