R5 3600 ve GTX 1070 kullanımı düşük

QxyBaron

Kilopat
Arkadaşlar, bu sistem ve oyun içi kullanımlar böyle hiç değişmiyor. Neden yapar? Sizce sorun ne? Bazı arkadaşlar diğer açtığım konuda SSD'den kaynaklı demişlerdi. Sizce de SSD'den mi yapıyor bu durumu ki yediğim FPS düşüşlerini söylemiyorum bile?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde herhangi bir sıkıntı olmaması lazım belki sistem kendini zorlamıyordur rahat olduğu için dicemde o zamanda drop almazsınız bir sıkıntı var ama bu konu hakkında bir şey söylemem çok yanlış olur sizi yanıltmayayım her şeyiniz güzel olduğu halde ekran kartınız Full kulllanıma cıkmıyor ve drop alıyorsunuz yetkili birine bence sorun derim yazılımsalda değil gibi gözüküyor.

Yeni güncellemelerle PUBG çok dengesiz bir oyun o yüzden tek söyleyebileceğim sorunun oyunda olduğu başka oyunlarla deneyip işlemcinizi ve ekran kartınızı kontrol edin derim.

R7 3800X.
RTX 2070S.
16 çift kanal RAM.
Sistemim kısaca bu şekilde 144 FPS göremedim ben daha yani çok takmamak lazım oyun sorunlu yıllardır.

Vallahi hocam ben anlam veremiyorum arkadaşımda da 7700K GTX 1060 var Twitch yayını yapıyor buna rağmen yer yer en fazla düştüğü FPS 110 yanı anlam veremedim gitti SSD'yi değiştireceğim bir de Power deneyip bakacağım Power'im de eski yanı onunda bir payı vardır diye düşünüyorum.

Vallahi hocam ben anlam veremiyorum arkadaşımda da 7700K GTX 1060 var Twitch yayını yapıyor buna rağmen yer yer en fazla düştüğü FPS 110 yanı anlam veremedim gitti SSD'yi değiştireceğim bir de Power deneyip bakacağım Power'im de eski yanı onunda bir payı vardır diye düşünüyorum.

Bro benim SSD belli sistemim de belli gayet iyi 3 tane yüksek ayarım var diğerleri en düşük ona rağmen 75 bile gördüğüm oluyor :D PSU bile iyi benimkisi ama yok aga haberin olsun.

Bro benim SSD belli sistemim de belli gayet iyi 3 tane yüksek ayarım var diğerleri en düşük ona rağmen 75 bile gördüğüm oluyor :D PSU bile iyi benimkisi ama yok aga haberin olsun.

Hayırlısı diyelim zaten Power'e para vermeyeceğim internet kafeci abim var tanıdığım onun elinde güzel Power'ler var bana bırkaç günlüğüne verecek bugün konuştum test edeceğim bakalım olmazsa sadece SSD değiştirip bırakırım yapacak bir şey yok :D.

Hayırlısı diyelim zaten Power'e para vermeyeceğim internet kafeci abim var tanıdığım onun elinde güzel Power'ler var bana bırkaç günlüğüne verecek bugün konuştum test edeceğim bakalım olmazsa sadece SSD değiştirip bırakırım yapacak bir şey yok :D.
İnternet kafeci abin ne diyor senin bu duruma ? Yani eğer diyorsa ssd veya psu ona söyle örnek ben varım :D 75 e kadar indiği oluyor,ne garip.Sorununu inşallah çözersin ben bir türlü ona çözüm bulamadım

İnternet kafeci abin ne diyor senin bu duruma? Yani eğer diyorsa SSD veya PSU ona söyle örnek ben varım :D 75'e kadar indiği oluyor, ne garip. Sorununu inşallah çözersin ben bir türlü ona çözüm bulamadım.

Bakalım hocam oda deneyelim diyor eğer bunlardan dolayı değil ise oyun kaynaklı ona da yapılacak bir durum yok test edip göreceğiz :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı