R5 3600 ve GTX 1080 sistem toplama

Teşekkür ederim. Bu programları biraz araştırayım bende.

Rica ederim. Umarım dilediğinizce olur.
Monitör sorunuzu görmemişim kusura bakmayın.
2K'da kullandığım monitör bu. 31.5 inc büyük gelebilir uygun bir masanız yok ise. 27 inc AOC yada Viewsonic marka güzel ürünler var.

Hocam 2K monitör için bütçeniz ne kadar?
Hocam 2500 diyeceğim de bir tek 2600e bunu buldum :https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2u-bk-144hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freeysnc-gaming-monitor/
Rica ederim. Umarım dilediğinizce olur.
Monitör sorunuzu görmemişim kusura bakmayın.
2K'da kullandığım monitör bu. 31.5 inc büyük gelebilir uygun bir masanız yok ise. 27 inc AOC ya da ViewSonic marka güzel ürünler var.

31.5" büyük olur maalesef.

Son düzenleme:
Samsung olanı kendime aldım hocam. İçinden çıkan HDMI 144 Hz yapamıyor ve yükseklik ayarı yok. DP kablosu aldım, gelince çoşacağım. 😀

Hayırlı olsun. Bana tam olarak oyuncu monitörü gibi gelmedi sanırım alışmışız RGB falan olmasına yine de bakacağım fiyatı bayağı uygun ancak keşke yükseklik ayarı vs. olsaydı.

Hayırlı olsun. Bana tam olarak oyuncu monitörü gibi gelmedi sanırım alışmışız RGB falan olmasına yine de bakacağım fiyatı bayağı uygun ancak keşke yükseklik ayarı vs. olsaydı.
Sadece ekranın açısı yukarı aşağı indirilip yükselebiliyor hocam. Çok teşekkür ederim. Kutuda falan gaming monitör yazıyor, o anlamda reklamını yapmışlar. 4 ms, hoparlör yok. 2K olduğu için aldım ben de, yoksa 2000₺'ye muhteşem ayaklı, ya da 165 Hz 1080P monitörler de vardı.

Sadece ekranın açısı yukarı aşağı indirilip yükselebiliyor hocam. Çok teşekkür ederim. Kutuda falan Gaming monitör yazıyor, o anlamda reklamını yapmışlar. 4 ms, hoparlör yok. 2K olduğu için aldım ben de, yoksa 2000₺'ye muhteşem ayaklı, ya da 165 Hz 1080P monitörler de vardı.

Ben de fiyatını görünce şaşırdım ancak o tarz özelliklerden kısıldığı belli ama F/P olmuş güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı