R5 3600 ve GTX 1660 Ti sistem nasıl?

:D hocam markalardan haberim var korkmayın. Bu sinir neden onu da anlamış değilim :) ben de 2060 almayı düşünüyorum ancak 1660 Ti ile 2060'ın fiyatlarının yakın olduğu markalar Gigabyte ve Zotac'Ti. Herhangi bir markayı kötülediğim yok direkt kızgın atıp tepki vermeniz çok saçma. Gigabyte için kronik sorunlu olduğu bir sürü yerde yazıyor 2060 için. Zotac için pek bir bilgim yok ancak beğenen sayısı çok olsa da çok ısındığını söyleyen kişiler var. Aynı zamanda almamam gerektiğini söyleyenler. Bir marka söylemedim veya kötülemedim amacınız ne anlamış değilim.

Dostum zaten burada ayrı ayrı alınan iki karttan bahsetmiyoruz.
1660 Ti kullanılan hazır sistemler epey pahalı oluyor.
Ayrıca hazır sistem resmen Vatan Bilgisayar kokuyor.
MSI Max Pro, CM, 3500X,Ventus 1660 Ti...
Bu fiyata tek tek toplanarak RTX 2060 alınabilir manasında yorum yazıyoruz,gidip bazı insanların sürekli yazdigi"o bunu istiyor siz bunu oneriyorsunuz"diye yapılan saçma savunmayı yapıyorsunuz.
Keyfimiz için değil daha iyi olduğu için böyle söylüyoruz.

Dostum zaten burada ayrı ayrı alınan iki karttan bahsetmiyoruz.
1660 Ti kullanılan hazır sistemler epey pahalı oluyor.
Ayrıca hazır sistem resmen Vatan Bilgisayar kokuyor.
MSI Max Pro, CM, 3500X,Ventus 1660 Ti...
Bu fiyata tek tek toplanarak RTX 2060 alınabilir manasında yorum yazıyoruz,gidip bazı insanların sürekli yazdigi"o bunu istiyor siz bunu oneriyorsunuz"diye yapılan saçma savunmayı yapıyorsunuz.
Keyfimiz için değil daha iyi olduğu için böyle söylüyoruz.
Hocam daha iyi olduğunu biliyorum haklısınız ancak o bunu istiyor anlamında söylemedim. Aynı duruma girdim yakın durumda daha almadım bekliyorum ancak dediğim gibi 1660Ti, 2060 kargaşasına girdiğim için fiyatları biraz biliyorum. Ürünlerin markalarına yapılan yorumlar ve fiyatlar ortada. Asus, MSI fanboyu değilim ancak o fiyat bandında ki Gigabyte 2060'a soba diyorlar bunu belirtmem gerek. Zotac'i çok öven var ama bir kesimde gömüyor bununda dikkate alınması gerek. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ama durum bu.

Hocam daha iyi olduğunu biliyorum haklısınız ancak o bunu istiyor anlamında söylemedim. Aynı duruma girdim yakın durumda daha almadım bekliyorum ancak dediğim gibi 1660 Ti, 2060 kargaşasına girdiğim için fiyatları biraz biliyorum. Ürünlerin markalarına yapılan yorumlar ve fiyatlar ortada. ASUS, MSI fanboyu değilim ancak o fiyat bandında ki Gigabyte 2060'a soba diyorlar bunu belirtmem gerek. Zotac'i çok öven var ama bir kesimde gömüyor bununda dikkate alınması gerek. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ama durum bu.

3150TL'ye RGB ışıklı metal backplate e sahip INNO3D 2060 bulunuyor veya İncehesap üzerinden cuma günleri indirim yakalanıp ASUS Evo alınabilir.
Gigabyte zaten iyi değil ama tek alternatif de o değil.

3150TL'ye RGB ışıklı metal backplate e sahip INNO3D 2060 bulunuyor veya İncehesap üzerinden cuma günleri indirim yakalanıp ASUS Evo alınabilir.
INNO3D'nin biraz stok sorunu var gibi hocam. Sadece bunu bulabildim:
Gigabyte zaten iyi değil ama tek alternatif de o değil.
Haklısınız hocam. Fiyat düştükçe alternatifte azalıyor ama malesef.

INNO3D'nin biraz stok sorunu var gibi hocam. Sadece bunu bulabildim:

Haklısınız hocam. Fiyat düştükçe alternatifte azalıyor ama maalesef.

Dün GameGaraj'da 3125TL idi.
Bitti mi bilmiyorum. İkimiz de birbirimizi anladığına göre sıkıntı yok.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı