R5 3600 ve RX 5500 XT sistem toplama

6000 lirayla 1080p için kabul edilebilir bir sistem kurmuşsunuz. Benim tavsiyem rx 5700 yönünde:

Attığım sistemde rahatlıkla 2k 60 fps üstü alırsınız tahminimce. Kısa sürede 2 tb civarı bir harddisk alın.

Niye RX550 XT eğer ille de AMD diyorsanız 5600 modelini alınAma AMD tavsiye etmem yazılım sıkıntıları aşırı fazla oyüzden temiz bir RTX 2060'miz var.

Yeni sürücü yayınlandı. Birçok kullanıcı sorunların azaldığını söylüyor.

6000 lirayla 1080p için kabul edilebilir bir sistem kurmuşsunuz. Benim tavsiyem rx 5700 yönünde:

Attığım sistemde rahatlıkla 2k 60 fps üstü alırsınız tahminimce. Kısa sürede 2 tb civarı bir harddisk alın.

Yeni sürücü yayınlandı. Birçok kullanıcı sorunların azaldığını söylüyor.
Kalitesiz bileşenler kullanmışsın bence.

Alınmaz. Anladığım kadarıyla 8000 TL'lik bir bütçe var ve sen 60 TL'lik bir mouse önermişsin. Hadi klavye idare etsin, o monitör alınmaz. Belki @Caner Uncu görür bütçeyi ve efsane bir şeyler toplar.
7200 dpi tek kriterimdi. Fiyatın ucuz olması onu kötü yapmaz. Monitör 1080p, va panel, 1 ms ve 144 hz. Alınmaması için aklıma marka takıntısı dışında bir şey gelmiyor

7200 dpi tek kriterimdi. Fiyatın ucuz olması onu kötü yapmaz. Monitör 1080p, va panel, 1 ms ve 144 hz. Alınmaması için aklıma marka takıntısı dışında bir şey gelmiyor
O halde PSU olarak Gamepower 1650W alsın? Marka takıntım yok. Sadece son aylarda açılan konulardan nasibimi aldım.

O halde PSU olarak Gamepower 1650W alsın? Marka takıntım yok. Sadece son aylarda açılan konulardan nasibimi aldım.
Psu bambaşka bir konu. Fsp ana üreticilerden olduğundan önerdim.

Burdan olanlar önerilmeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı