R5 3600 ve RX 5600XT sistem alınır mı?

Çünkü 2060'larda RTX açılınca oyun akıcılığını kaybediyor fakat 2060S modelinde akıcılığını kaybetmeden RTX modunda oynayabilirsiniz.

Sırf RTX için mi alacaksınız yani ekran kartını? Bu arada düzgün bir RTX deneyimi için RTX 2070S'ten aşağısı alınmaz bence. Bir de Palit'e neden çöp dediniz merak etmedim değil?

Sırf RTX için mi alacaksınız yani ekran kartını? Bu arada düzgün bir RTX deneyimi için RTX 2070S'ten aşağısı alınmaz bence. Bir de Palit'e neden çöp dediniz merak etmedim değil?
Çöp değil elbette hiçbir bileşene çöp diyemeyiz fakat o kartlar hakkında çok sorun gördüm üstelik RTX 2060 Üreticileri arasından en kötülerinden birisi.

Çöp değil elbette hiçbir bileşene çöp diyemeyiz fakat o kartlar hakkında çok sorun gördüm üstelik RTX 2060 üreticileri arasından en kötülerinden birisi.

Bileşen olarak sormuyorum. Siz direkt olarak markaya çöp dediniz. Ayrıca Palit RTX 2060'ın hiçbir kronik sorunu yok diye biliyorum, kaynak gösterebilir misiniz?

Bileşen olarak sormuyorum. Siz direkt olarak markaya çöp dediniz. Ayrıca Palit RTX 2060'ın hiçbir kronik sorunu yok diye biliyorum, kaynak gösterebilir misiniz?
Kronik sorunu var demedim brom.Sadece RTX Modelleri arasında en düşük değerleri alan bir model. Telefondayım video linki yok fakat youtubedan bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı