Sistemi FPS düşmesi sorunundan dolayı servise verdim. Ekran kartı ve SSD'si değişti, problemler çözüldü deyip yolladılar. Evet, kart ve SSD değişmişti ama hala eskisi kadar olmasa da FPS düşüşleri mevcut. Eskiden ekran kartı kullanımı yüzde 0'a kadar vuruyordu, her şeyde drop vardı, şu an daha az ama hala fark edilecek kadar var. RAM'leri yollamadan önce tek tek denemiştim, RAM'ler 8 8 iken de vardı droplar, hala var yani. Dün geçti PC elime, neden kaynaklandığı hakkında fikri olan arkadaş var mı? Kart veya SSD değildir, yeni yenilendiler. Fikri olanlar belirtirse sevinirim.
Evet hocam kart yeni zaten 0 geldi geldiği gibi takıp ddu ile silip önerilen driverı kurdum sonra isteğe bağlıyı da kurdum yine aynı değişen birşey yok
Evet hocam kart yeni zaten 0 geldi geldiği gibi takıp DDU ile silip önerilen driverı kurdum sonra isteğe bağlıyı da kurdum yine aynı değişen bir şey yok.
Böyle bir RAM yok piyasada sen OC yapmışsın RAM'e. Hazır kasa hastalığıdır dostum bunlar hep süper acayip diye hazır kasaları almayın gidin işi bilen birine düzgün bilgisayar toplatın.