R5 3600 ve RX 5700 PUBG Lite Ani FPS Düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

IIDoom

Hectopat
Öncelikle sistem özelliklerim şöyle,
RX 5700 8
Ryzen 5 3600
16 GB RAM

Oyunda ani FPS düşüşleri oluyor, sürekli 300 alıyorum fakat bir anda 60'lara düşüyor. Acaba bunun çözümü var mıdır? Ayrıca bütün sürücülerim güncel, sorun BIOS ile alakalı olabilir deniyordu. Ben de BIOS güncellemelerini yaptım fakat bir faydası olmadı. İlk başlarda böyle olmuyordu. Nedeni ne olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de RTX 2070 SUPER ve MX 250'li laptop var. Bende de oluyordu MX 250'li sistemde ilk başta olmuyordu ama sonra başlamıştı FPS düşmeleri. Şuan Lenovo servise gönderdim laptobu halan gelmedi hayırlısı bakalım benden tavsiye sende gönder derim. :)

Öncelikle sistem özelliklerim şöyle,
RX 5700 8
Ryzen 5 3600
16 GB RAM

Oyunda ani FPS düşüşleri oluyor, sürekli 300 alıyorum fakat bir anda 60'lara düşüyor. Acaba bunun çözümü var mıdır? Ayrıca bütün sürücülerim güncel, sorun BIOS ile alakalı olabilir deniyordu. Ben de BIOS güncellemelerini yaptım fakat bir faydası olmadı. İlk başlarda böyle olmuyordu. Nedeni ne olabilir acaba?

PUBG'de uzun süredir kronik FPS düşmesi var
Bileşenlerin le hiçbir alakası yok. Oyun bozuk birçok yayıncı bu sorunu dile getirdi ve çözüm bulunmadığı için bıraktılar
Come to CoD Warzone

Bende de RTX 2070 SUPER ve MX 250'li laptop var. Bende de oluyordu MX 250'li sistemde ilk başta olmuyordu ama sonra başlamıştı FPS düşmeleri. Şuan Lenovo servise gönderdim laptobu halan gelmedi hayırlısı bakalım benden tavsiye sende gönder derim. :)
MX 250'ye kaç fps veriyor acaba ?

Kankam cidden pubg de drop yediğin için cihazı servisemi yolladın?
Lütfen oynadığınız oyunların forumlarını takip edin. Bu sorunun kronik bir sorun olduğunu göreceksiniz

MX 250'ye kaç fps veriyor acaba ?
1080p Low ayarlarda 40-50 FPS arası alıyorum. Ama bunu zaten iş için almıştım. Asıl oyun için sistemim üstte belirttiğim RTX 2070 SUPER'li sistem. :)
Lütfen oynadığınız oyunların forumlarını takip edin. Bu sorunun kronik bir sorun olduğunu göreceksiniz
FPS Drop için göndermedim. Oyuna girdiğim zaman laptop kendisini birden kapattı ve birdaha açılmadığı için gönderdim. :)

Virüs taraması yaptınız mı?
evet bilgisayar tertemiz şu an format atalı 2 hafta oluyor , ark survival evolved gibi ağır grafikli oyunlarda denedim , fakat onlarda gerçekten böyle şeyler olmuyordu , muhtemelen amd'nin software driver güncellemeleri yüzünden böyle oluyor , umarım en yakın zamanda düzeltirler , fakat benim anlamadığım kısım şu , ne darboğaz var , ne ısı ve oyun grafikleri ile alakası yok , en yüksek yada en düşük yapsam bile sonuç hep aynı .
haklısın baya bi forum sitelerinde dolaştım , 2080'ti ekran kartı kullanıcılarının da başına geldiği olmuş , inşallah yakın zamanda aldıkları paranın hakkını verip şu oyunlara düzgün bir optimizasyon sistemi getirirler . Hayırlı Ramazan'lar şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı