R5 3600 ve RX 5700XT sistem kendi kendine yeniden başlıyor

Ama sizin PSU 12V için sadece 504W. Ve yeniden düzenlemeler yaşanılan sorunlar sonucunda MSI vs birçok firma düzenlemeye gitti. 5700XT için 12V kanalından 650W minimum. İdeali 12V kanalından 750W PSU gereklidir.

Eki Görüntüle 663098


Alacağınız en ideal PSU budur.

Eskisini 2. el ne kadara satabilirim. Monitöre para biriktiriyorum ve PSU'dan değilse monitörü almam uzayacak. Bir de PSU'dan olsa sık sık kapanmaz mı ? Çünkü Haftada 1 ya da 2 haftada 1 falan kapanıyor.
5700 XT çok güç çeken bir kart. MSI 750W öneriyor.
Siz driver sorunu diyordunuz psu'dan olabilir mi ?
 
Eskisini 2. el ne kadara satabilirim. Monitöre para biriktiriyorum ve PSU'dan değilse monitörü almam uzayacak. Bir de PSU'dan olsa sık sık kapanmaz mı? Çünkü haftada 1 ya da 2 haftada 1 falan kapanıyor.

Siz driver sorunu diyordunuz PSU'dan olabilir mi?

Dostum uzaktan yardım bu kadar. Örnekler orada PSU'nuz hem eski hem de 12V 500W durum bu. Karar sizin.
 
Dostum uzaktan yardım bu kadar. Örnekler orada PSU'nuz hem eski hem de 12V 500W durum bu. Karar sizin.
Elime bir miktar para geçti onunla 750W psu alabilirim. Acaba psu'nun yetmediğini anlamak için bilgisayarı zorlayan bir test yapılabilir mi ? Çünkü zorlayan testte ekran kartı daha fazla güç çeker o zaman yetmezse kapanabilir diye düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum yoksa onunla bir alakası yok mu ?
 
FurMark ve OCCT ile aynı anda test yapın. OCCT'te yanlışlıkla GPU için yapmayın. OCCT'te CPU'yu zorlayın FurMark'ta GPU'yu.
 
750W High Power performance GD Gold alıp çift pci-e 2 ayrı ayrı kablo bağlayanların bilgisayarlarında arızalı parça yoksa hepsi düzeldi.

d7Eb8p.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı