O zaman 2060 Super alsın mutlaka aksi takdirde kısa-orta vadede reset-siyah ekran her türlü sorun kapıda 600W (hem de kasa hediyesi tipinde) kesinlikle 5700XT için ilk satın almada önerilmez. Elimde var idare ediyor diyen kullansın ama arkadaşın başı ağrır benden söylemesi.
şöyle söyliyim ben parçaları yavaş yavaş 6 ayda bir yükseltiyorum daha yeni işlemciyle ekran kartı aldım psu vardı zaten 3 5 ay sonra psu yu değiştirebilirim sorun olmaz
Şöyle söyleyeyim ben parçaları yavaş yavaş 6 ayda bir yükseltiyorum daha yeni işlemciyle ekran kartı aldım PSU vardı zaten 3 5 ay sonra PSU'yu değiştirebilirim sorun olmaz.
birşey sorucaktım mesela fortnite bi girip bakıyım sisteme dedim en yüksek ayarlarda 110 130 fps arası fakat etrafa dönüşlerde anlık fps düşmesi var tek fortnite da sebebi ne olabilirki
15 Mayıs'ta XFX RX 5700 XT Thic III model ekran kartı yanında Cougar STX 700 güç kaynağı aldım (eskisi 500 Watt olduğu için yetmeyeceğini düşündüm). Ekran kartım sorunlu geldiği için anında iade ettim ancak satın aldığim yer servise yollamadan iade almadığı için 3 hafta sürdü. Bu sefer servis...
başka oyunlarda sıkıntı yok fps düşüşü yaşamıyorum tek fortnite da onuda oynadığımdan değil test için indirmiştim böyle sorun yaşayınca korktum peki 3 5 ay sonra psu önerisi verebilicek varmı uygun fiyata ne alabilirim hangi psu yu önerirsiniz