R5 3600 vs R5600X

Bütçe
3350
İlerde bütçeyi artırarak yapabilirim şuan ki bütçem bu kadar malesef.

ikinci el 5600x ler 4k dan başlıyor.
Görsellik için daha iyi bir alternatif yok maalesef o bütçede. Yeterlidir. Soğutma bakımından daha iyileri var ancak görsellik bakımından yok.
görsellik önemli değil o kadar ama bütçemi aşıyor diğerleri.
3850'ye güncel ilan var aslında.
bütçem 3350

İlerde bütçeyi artırarak yapabilirim şuan ki bütçem bu kadar malesef.

ikinci el 5600x ler 4k dan başlıyor.

Şu an öyle olabilir. Çünkü dolar 17 TL olduğu zaman 5600x sıfır fiyat 6.3k kadar yükseldi. Şu an 4.5k ve biraz daha düşer diye düşünüyorum. Bu durumda 2. el piyasası da düşecektir.

O halde 3600'ü al geç hocam İtopya'dan beklemek istemiyorsan.
Ne olacağı belli olmadığından ve tam parayaı hazırlıyorum kur dalgalanıyor yükseliyor kaç aydır toplamaya çalışıyorum sadece işlemci ve soğutucu kalmıştı.
Şu an öyle olabilir. Çünkü dolar 17 TL olduğu zaman 5600x sıfır fiyat 6.3k kadar yükseldi. Şu an 4.5k ve biraz daha düşer diye düşünüyorum. Bu durumda 2. el piyasası da düşecektir.
3000 Tl civarindaydi 5600x aslında bütçemi hazırlıyordum ama malum kur...
O halde 3600'ü al geç hocam İtopya'dan beklemek istemiyorsan.
Ne kadar fark acaba performans olarak 5600x baya iyi oldugunu biliyorum ama yüzde kaç performans farkı var acaba

Ne kadar fark acaba performans olarak 5600X bayağı iyi oldugunu biliyorum ama yüzde kaç performans farkı var acaba

Yapacağın işe göre değişir AAA oyunlarda fark olmaz rekabetçi oyunlarda ve render'da çok daha belirgin olur

Genellikle nadiren AAA oyun oynarım sık olarakda rekabetçi oyunlar.
fark böyle Valorant'da:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

fark böyle Valorant'da:

Anladım o zaman Ryzen 5 3600 yeterli olacaktır siparişi veriyorum teşekkür ederim öneri ve cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı