R5 3600 vs R5 5500

Bütçe
3000
Sahibindenden param güvende ile al işlemcilerde bozulma ihtimali milyonda bir. Test edince sorun yoksa sağlamdır.
Baktım 5600'lere ama 0'yla arada 200 lira fark oluyor param güvende bedeliyle birlikte o yüzden mantıksız geldi. Bir de fan alacagim mecbur ekstradan o yüzden dara sokuyor beni biraz.

Biraz pazarlık yapsan ayarlarsın aslında. Olmuyorsa diğerleri de iş görür de daha sonradan satmakla vs. uğraşma diye.
Zorlayıp 5600'ü Amazon'dan 3.400'e sıfır aldım. Teşekkür ederim yardım eden herkese.

Çok sevindim kardeşim bende de aynı işlemciden var ve rx 6800 xt ile beraber mükemmel performans alıyorum. Senin anakartın da çok kaliteli bildiğim kadarıyla, ileride ucuz ikinci el bir 5800x3d veya 5700x3d ile yükseltme yapabilirsin, en üst düzey ekran kartlarını bile rahatlıkla besleyecektir.

Çok sevindim kardeşim bende de aynı işlemciden var ve rx 6800 xt ile beraber mükemmel performans alıyorum. Senin anakartın da çok kaliteli bildiğim kadarıyla, ileride ucuz ikinci el bir 5800x3d veya 5700x3d ile yükseltme yapabilirsin, en üst düzey ekran kartlarını bile rahatlıkla besleyecektir.
Çok teşekkür ederim 🫶 Eğer ilerde ucuzdan dediğiniz işlemcilerden birini düşürürsem almaya çalışırım. Teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı