R5 3600 Yayın & Oyun Sistemim Nasıl?

Pc Toplama Sihirbazı
6100 liraya şunu topladım sinerjiden.

Cooler Master bir kasa istediğim için bu kasayı tercih ettim, ayrıca evde 320 GB bir HDD'm bulunuyor. O yüzden depolama kısmını sonra geliştireceğim. Ayrıca 70 TL Olan sistem toplama eklenmemiş sisteme.
Bu fiyata belki daha iyisi toplanırdı. Ama tek bir site üzerinden toplamak istediğinizi söylemişsiniz. Yani istediğiniz şartlar içinde gayet güzel bir sistem.

Evet hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bir siteden toplu olarak almak istiyordum. Montaj, kablolama, Windows Kurulumu, BIOS Ayarları vs ile uğraşmak istemiyordum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Kasanız gayet iyi lakin Cooler Master, Elite serisi güç kaynaklarını fason ürettiriyor, PSU'lar konusunda güvenilir bir kaynak olan Tier List'te de en son sırada bulunmakta.

Beni üzecek bir PSU Olduğunu düşünmüyorum, yanmış bilmiyor isem 80+ testinde sadece bir testten 78 alarak kalmış. Çok sorun çıkaracak bir PSU değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…