cuneytk
Hectopat
Problem kasa mı yoksa psu mu? Neden kötü olduğunu söylediniz ?Evet, Cooler Master PSU Bulunuyor.
Problem kasa mı yoksa psu mu? Neden kötü olduğunu söylediniz ?Evet, Cooler Master PSU Bulunuyor.
Sizin sisteminiz için dememiştim.Araştırdığımda o kadar da kötü bir hava akışı olmadığını görmüştüm.
Ben söylemedim. Bence ikiside gayet iyi.Problem kasa mı yoksa psu mu? Neden kötü olduğunu söylediniz ?
Sistemim hakkında ki düşünceniz nedir?Sizin sisteminiz için dememiştim.
Bu fiyata belki daha iyisi toplanırdı. Ama tek bir site üzerinden toplamak istediğinizi söylemişsiniz. Yani istediğiniz şartlar içinde gayet güzel bir sistem.Ben söylemedim. Bence ikiside gayet iyi.
Sistemim hakkında ki düşünceniz nedir?
Pc Toplama Sihirbazı
6100 liraya şunu topladım sinerjiden.
Bu fiyata belki daha iyisi toplanırdı. Ama tek bir site üzerinden toplamak istediğinizi söylemişsiniz. Yani istediğiniz şartlar içinde gayet güzel bir sistem.
Cooler Master bir kasa istediğim için bu kasayı tercih ettim, ayrıca evde 320 GB bir HDD'm bulunuyor. O yüzden depolama kısmını sonra geliştireceğim. Ayrıca 70 TL Olan sistem toplama eklenmemiş sisteme.
Evet hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bir siteden toplu olarak almak istiyordum. Montaj, kablolama, Windows Kurulumu, BIOS Ayarları vs ile uğraşmak istemiyordum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.
linustechtips.com
Tier E • Potentially dangerous in multiple scenarios
• Armageddon | All units
• BR ONE | BR-X
• Chieftec | Non-rated units
• Corsair | VS 2012 orange
• Cooler Master | Elite - Realpower - B2
• Diablotek | All units
• EVGA | N1 - N2
• LC Power | Non-rated units
• Lepa | MaxBron
• Linkworld | All units
• Logisys | All units
• MS-Tech | All units
• NOX | Urano VX
• Raidmax | Non-rated units
• Rasurbo | All units
• Rhomburtech | All units
• Sempre | All units
• Speedlink | All units
• Tacens | All units
• Trust | All units
• Ultron | All units
Kasanız gayet iyi lakin Cooler Master, Elite serisi güç kaynaklarını fason ürettiriyor, PSU'lar konusunda güvenilir bir kaynak olan Tier List'te de en son sırada bulunmakta.
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.