R5 3600 Yayın & Oyun Sistemim Nasıl?

Pc Toplama Sihirbazı
6100 liraya şunu topladım sinerjiden.

Cooler Master bir kasa istediğim için bu kasayı tercih ettim, ayrıca evde 320 GB bir HDD'm bulunuyor. O yüzden depolama kısmını sonra geliştireceğim. Ayrıca 70 TL Olan sistem toplama eklenmemiş sisteme.
Bu fiyata belki daha iyisi toplanırdı. Ama tek bir site üzerinden toplamak istediğinizi söylemişsiniz. Yani istediğiniz şartlar içinde gayet güzel bir sistem.

Evet hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bir siteden toplu olarak almak istiyordum. Montaj, kablolama, Windows Kurulumu, BIOS Ayarları vs ile uğraşmak istemiyordum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Cooler Master bir kasa istediğim için bu kasayı tercih ettim, ayrıca evde 320 GB bir HDD'm bulunuyor. O yüzden depolama kısmını sonra geliştireceğim. Ayrıca 70 TL Olan sistem toplama eklenmemiş sisteme.

Evet hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bir siteden toplu olarak almak istiyordum. Montaj, kablolama, Windows Kurulumu, BIOS Ayarları vs ile uğraşmak istemiyordum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Kasanız gayet iyi lakin Cooler Master, Elite serisi güç kaynaklarını fason ürettiriyor, PSU'lar konusunda güvenilir bir kaynak olan Tier List'te de en son sırada bulunmakta.
Tier E • Potentially dangerous in multiple scenarios
Armageddon | All units
BR ONE | BR-X
Chieftec | Non-rated units
Corsair | VS 2012 orange
Cooler Master | Elite - Realpower - B2
Diablotek | All units
EVGA | N1 - N2
LC Power | Non-rated units
Lepa | MaxBron
Linkworld | All units
Logisys | All units
MS-Tech | All units
NOX | Urano VX
Raidmax | Non-rated units
Rasurbo | All units
Rhomburtech | All units
Sempre | All units
Speedlink | All units
Tacens | All units
Trust | All units
Ultron | All units

Kasanız gayet iyi lakin Cooler Master, Elite serisi güç kaynaklarını fason ürettiriyor, PSU'lar konusunda güvenilir bir kaynak olan Tier List'te de en son sırada bulunmakta.

Beni üzecek bir PSU Olduğunu düşünmüyorum, yanmış bilmiyor isem 80+ testinde sadece bir testten 78 alarak kalmış. Çok sorun çıkaracak bir PSU değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00