John Hopckins
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yok
Merhabalar, geçen günlerde topladığım bilgisayarda düşük FPS ve donma sorunum var başlıkta belirttiğim gibi. Ne yaptıysam olmadı CPU voltajını manuel girdim, ekran kartı slotunu değiştirdim, RAM'lerin MHz'leri ile oynadım, Gsync ayarlarını kapattım, NVIDIA panelinden her şeyi tam performans moduna aldım ama yaptığım hiçbir şey işe yaramadı gibi.
CPU kullanımı ve GPU kullanımı oyun içinde normal ama droplar giriyor 70 FPS'den 30'a inip çıkıyor ve sürekli olarak yapıyor.
Assassin's Creed Syndicate - Ultra ayarlarda 35-50 FPS arası alıyorum. (Düşük ayarlarda 105 Fps
)
The Forest - Yüksek ayarlarda 80 FPS düşmesi girince 30 FPS ve drop başladığında devam ediyor.
Star Wars Fallen Order - Ultra ayarlarda 40 FPS düşmesi girince donuyor oyunu çökertebiliyor.
Sistem Özellikleri;
CPU: Ryzen 5 3600X (sıvı soğutmalı)
GPU: MSI 1660 Super GamingX.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 3200 16 GB Dual.
MB: MSI X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi.
PSU: Corsair RM750X
Monitör: LG 27GL650F FreeSync (Gsync uyumlu) 144Hz.
Yok mu beyler bir yardım edecek
CPU kullanımı ve GPU kullanımı oyun içinde normal ama droplar giriyor 70 FPS'den 30'a inip çıkıyor ve sürekli olarak yapıyor.
Assassin's Creed Syndicate - Ultra ayarlarda 35-50 FPS arası alıyorum. (Düşük ayarlarda 105 Fps
The Forest - Yüksek ayarlarda 80 FPS düşmesi girince 30 FPS ve drop başladığında devam ediyor.
Star Wars Fallen Order - Ultra ayarlarda 40 FPS düşmesi girince donuyor oyunu çökertebiliyor.
Sistem Özellikleri;
CPU: Ryzen 5 3600X (sıvı soğutmalı)
GPU: MSI 1660 Super GamingX.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 3200 16 GB Dual.
MB: MSI X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi.
PSU: Corsair RM750X
Monitör: LG 27GL650F FreeSync (Gsync uyumlu) 144Hz.
Yok mu beyler bir yardım edecek
Dosya Ekleri
Son düzenleme: