R5 3600X için RX 590'dan güçlü GPU tavsiyesi

Benim ASUS Prime B450M-K anakartım var. Ryzen 3600X işlemcim var, RX590'dan güçlü bir ekran kartı önerir misiniz?
Bende de B450M-K var. Ryzen 3600 ve RX 5700 XT kullanıyorum. Gayet memnunum. Siz de Ryzen 5 3600X ile RX 5700 XT kullanabilirsiniz.
Bütçe belirtmemişsiniz ama 5600 XT 2500 TL civarı fiyatı ile en iyi F/P ürün olacaktır. Daha iyi bir şey isterseniz 5700 XT 3900 TL civarlarındadır.
Ben İncehesap indiriminden RX 5700 XT'yi 3050 TL'ye almıştım.

Ben İncehesap indiriminden RX 5700 XT'yi 3050 TL'ye almıştım.

Doğrudur XFX modellerini indirim ile o fiyatlara sattılar bir ara ama açıkçası 5700 XT için daha iyi soğutması olan modelleri öneriyorum. NVIDIA olsa en ucuzu bile bir şekilde iş görüyor ama AMD ekran kartları normalden daha fazla ısındıkları için bir de soğutmada sorun yaşayan ucuz kartlarda iyice sıkıntı oluyor. Sonrada suç AMD'de kalıyor ısınıyor diye.

Doğrudur XFX modellerini indirim ile o fiyatlara sattılar bir ara ama açıkçası 5700 XT için daha iyi soğutması olan modelleri öneriyorum. NVIDIA olsa en ucuzu bile bir şekilde iş görüyor ama AMD ekran kartları normalden daha fazla ısındıkları için bir de soğutmada sorun yaşayan ucuz kartlarda iyice sıkıntı oluyor. Sonrada suç AMD'de kalıyor ısınıyor diye.
Benim ekran kartım fazla ısınmıyor. Sadece işlemcim biraz fazla ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı