Maaşımın yarısı işte hocam. Bir yerlerden kısıp almaya çalışacaktım işte. Almışken ömürlük olsun ilerde bir daha kasaya para vermemek için diye düşünmüştüm.
Maaşımın yarısı işte hocam. Bir yerlerden kısıp almaya çalışacaktım işte. Almışken ömürlük olsun ilerde bir daha kasaya para vermemek için diye düşünmüştüm.
Doğru düşünmüşsün ama gerek yok boşver. Sonuçta kasa bu, hani diğer bileşenler olsa tamam kalitesi ömrüne bayağı etki eder. Ama kasanın soğutması güzel olup diğer bileşenler için uygun olsun yeter bence. Farklı bir kullanımı yok çünkü. Benim bir önceki kasam Zalman Z3 Plus idi, 5-6 yıl önce almıştım bayağı uyguna. Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor. Hala ona bakınca içim gidiyor.
Doğru düşünmüşsün ama gerek yok boşver. Sonuçta kasa bu, hani diğer bileşenler olsa tamam kalitesi ömrüne bayağı etki eder. Ama kasanın soğutması güzel olup diğer bileşenler için uygun olsun yeter bence. Farklı bir kullanımı yok çünkü. Benim bir önceki aksan Zalman Z3 Plus idi, 5-6 yıl önce almıştım bayağı uyguna. Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor. Hala ona bakınca içim gidiyor.
Evet çok iyiydi soğutması. Eski bileşenlerim 60 dereceyi geçmiyor 5 yıldır aynı termal macun ile. Kasanın şekli güzel ama bunun da soğutmasının pek iyi olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Evet çok iyiydi soğutması. Eski bileşenlerim 60 dereceyi geçmiyor 5 yıldır aynı termal macun ile. Kasanın şekli güzel ama bunun da soğutmasının pek iyi olacağını düşünmüyorum açıkcası.