R5 3600X Kasa kapağı kapalıyken sıcaklık sorunu

O zaman ayın 20sine kadar bi bekle. Olur da gönderme durumu varsa alırsın. Yoksa farklı bir kasa bakarsın.

Valla hocam amacım kafamın bir an evvel rahatlaması. 15-16 gün beklemesi dert değil yoksa.

Valla hocam amacım kafamın bir an evvel rahatlaması. 15-16 gün beklemesi dert değil yoksa.
Aynen haklısın ama geç olsun güç olmasın demişler. Biraz bekleyelim bakalım. Eğer MB511 alabilirsen zaten uzun vadede başka bi şey düşünmezsin tahminimce.

Aynen haklısın ama geç olsun güç olmasın demişler. Biraz bekleyelim bakalım. Eğer MB511 alabilirsen zaten uzun vadede başka bi şey düşünmezsin tahminimce.

Aynen öyle aceleye gerek yok. Undervolt ile ısı değerleri yeterince düşüyor. Beklemeye devam.

Hocam konuyu hortlatıyorum. AirHawk Duo aldım kasa olarak. 10-12 derece bir ısı düşüşü oldu. Ekran kartı standart sıcaklarda seyrediyor şimdi. Kasanın soğutma performansı gayet yerinde.

Güzel görünecek diye önü cam almayın, mesh alın. Cam olunca öndeki fanlar süs gibi oluyor boşuna enerji ve ses.

Hocam konuyu hortlatıyorum. AirHawk Duo aldım kasa olarak. 10-12 derece bir ısı düşüşü oldu. Ekran kartı standart sıcaklarda seyrediyor şimdi. Kasanın soğutma performansı gayet yerinde.
İyi yapmışsın baktım aksaya önü mesh güzel gözüküyor. Güle güle kullan

İyi yapmışsın baktım aksaya önü mesh güzel gözüküyor. Güle güle kullan
Sağolun hocam. Kasadan gayet memnunum. İstediğim performansı aldım. Ön fanları da kendi aigo kontrolcüsü ile kullanıyorum gayet güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…