R5 3600X sistem alınır mı?

Alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Bütçe
18500 TL
Hocam ekipman benim için aşırı önemli. 5700XT düzeldi diye biliyorum. Yanlışsam 600-700 TL daha arttırıp 2070 Super mi alayım?

Hocam siz bilirsiniz. Sorunlu ürün denk gelebilir de, gelmeyebilir de biraz sizin şansınıza bağlı. Yazılım sorunları büyük oranda düzeltildi. Ekipman tercihi için konuşursam mesela o Dark mousepad yerine birçok kişinin memnun olduğu çok daha ucuz mousepadler var;

Örnek;

Kulaklık;

Hocam siz bilirsiniz. Sorunlu ürün denk gelebilir de, gelmeyebilir de biraz sizin şansınıza bağlı. Yazılım sorunları büyük oranda düzeltildi. Ekipman tercihi için konuşursam mesela o Dark mousepad yerine birçok kişinin memnun olduğu çok daha ucuz mousepadler var;

Örnek;

Kulaklık;

Mousepad iyiymiş evet. Ama benim masamın tam ölçüsü en olarak 85cm Dark marka Mousepad'de 85cm acaba 90 alırsam kötü görünür mü?

Hocam o kasa ve psu birlikte satılıyor. Daha ucuza gelecektir. Bu arada ben ekipmanın pahalı değil, kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sistem sizi üzmez. Tek gereksiz gelen şey mouse, gereksiz pahalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı