Arkadaşlar merhaba,
İnternet hızım aşağıdaki görseldeki gibidir.
Sistemim ise;
İşlemci: R5 3600X.
Anakart: X570 MSI Gaming Edge Wi-Fi
Ekran kartı: NVIDIA RTX 2070 Super ASUS Dual.
Hard disk: Samsung 970 EVO Plus 500GB.
Arkadaşlar, internet ve sistem bilgilerim özetle bu şekildedir. Twitch yayınları yapmak istiyorum. Öncelikle LoL ve CS:GO oyunları ile ilgili yayınlar yapmak istiyorum.
OBS Studio programı ile ilgili giriş seviyesi bilgiye sahibim. Bitrate gibi kavramlara hakim durumdayım.
Sizlerden beklentim bu internet ve sistem ile kaliteli yayınlar açabilir miyim? Veya da hangi çözünürlükle? Kaç bitrate ile? 720p 60 FPS veya 720p 30 FPS mi? Gibi sorulara cevap aramaktayım. Konu ile ilgili tecrübeli veya bilgi sahibi arkadaşların desteklerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Dipnot: Twitch'in internet sitesinden aldığım görsel aşağıdakidir.
Duruma en uygun bitrate, OBS Studio ayarlarında destek olursanız sevinirim.
İnternet hızım aşağıdaki görseldeki gibidir.
Sistemim ise;
İşlemci: R5 3600X.
Anakart: X570 MSI Gaming Edge Wi-Fi
Ekran kartı: NVIDIA RTX 2070 Super ASUS Dual.
Hard disk: Samsung 970 EVO Plus 500GB.
Arkadaşlar, internet ve sistem bilgilerim özetle bu şekildedir. Twitch yayınları yapmak istiyorum. Öncelikle LoL ve CS:GO oyunları ile ilgili yayınlar yapmak istiyorum.
OBS Studio programı ile ilgili giriş seviyesi bilgiye sahibim. Bitrate gibi kavramlara hakim durumdayım.
Sizlerden beklentim bu internet ve sistem ile kaliteli yayınlar açabilir miyim? Veya da hangi çözünürlükle? Kaç bitrate ile? 720p 60 FPS veya 720p 30 FPS mi? Gibi sorulara cevap aramaktayım. Konu ile ilgili tecrübeli veya bilgi sahibi arkadaşların desteklerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Dipnot: Twitch'in internet sitesinden aldığım görsel aşağıdakidir.
Duruma en uygun bitrate, OBS Studio ayarlarında destek olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: