Oyun hiç akıcı hissettirmiyor, nedenini anlamış değilim. FPS sıkıntısı da yok. Sabit 60 FPS ile oyunu oynayabiliyorum ancak oyun akıcı değil. Nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
Oyun hiç akıcı hissettirmiyor, nedenini anlamış değilim. FPS sıkıntısı da yok. Sabit 60 FPS ile oyunu oynayabiliyorum ancak oyun akıcı değil. Nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
Okumakla bitmeyecek konular yazılar araştırmalar satır satır çözüm denemeleri adamlar bu sorun için ev tesisatı bilgisayar bilgisayar parçalarını tek tek her şeyi değiştirip deniyor kimi şansa bir şekilde çözüyor. Ben hala çözemedim yıllardır araştırıyorum maalesef. 60 FPS ama sanki 10 FPS akıcılıgında oynuyorum gibi benimki saçma bir şekilde anlık giriyor FPS düşmiyor bunun çeşitleri var işte.
Okumakla bitmeyecek konular yazılar araştırmalar satır satır çözüm denemeleri adamlar bu sorun için ev tesisatı bilgisayar bilgisayar parçalarını tek tek her şeyi değiştirip deniyor kimi şansa bir şekilde çözüyor.
Bende FPS düşmüyor fakat 10 FPS gibi anlık kasma hissiyatı giriyor ve bu daha kötü sürekli 10 FPS hissi olsa alışırsın ve bunu bazı oyunlarda yaşıyorum.