Niye iyidir mantığı? Kimler söylüyor Intel almak daha iyi olur diye bilmiyorum.
Yapmayın hocam, %10 performans veriyor(bu sizin iddianız testleri incelenmeli) sadece 1080p oyunlarda bunun karşılığında yüksek sıcaklık değerleri ve işlemcinin çok büyük bi alanını kullanıyor.
Burası zaten yasaklı bir site.Benim iddiam değilde UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600X vs Intel Core i7-9700K sitesindeki inceleme sonuçlarını baz aldım hocam.
Benim iddiam değilde UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600X vs Intel Core i7-9700K sitesindeki inceleme sonuçlarını baz aldım hocam.
Ben size deneyimlerimi aktarayım;Yani bir mantık oturmuş genelde İntel pahalı diye ancak bunun bir karşılığı var usta. Hem performans hem de kalite.Bence her anlamda bir çok karşılaştırmada da İntel önde. Yoksa İntelmiş AMD imiş bana şahsi bir yararı yok ama iki işlemciyi de kullanmış biri olarak ben İntel derim. Kafam rahat, sıkıntısız bir sistem bu. Dediğin gibi ana kart ve ram değişmeyeceği için de bence seni zorlamayabilir. Zorladığı ölçüde de çok çok rahat eder ve mutlu olursun bence.
Hangi testlerden bahsediyorsun hocam, birbirinden farklı ve bağımsız yurt dışı ve içi testlere bakınca zaten herşey net. Ama yok yanlı yerlere bakarsan o zaman tabi ki resim değişiyor.
Bu site technopat tarafından yasaklandı. Lütfen Youtube'de oyun farklarını görebileceğiniz çok fazla canlı oyun testi mevcut izleyebilirsiniz, ayrıca bu performans artışı 1080p'de oyunlarda oluyor render vb işlemlerde Ryzen önde şuan için.Benim iddiam değilde UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600X vs Intel Core i7-9700K sitesindeki inceleme sonuçlarını baz aldım hocam.
Valla abi bende bir çok site adresi yazabilirim ama versus bu konuda kendini kanıtlamış bir yer. Onun verilerine bakarak da ben baz aldım. Asla yanlış anlaşılma olmasın üstat, tabi ki senin de engin tecrübelerin ışığında seçimin ben saygı duyuyorum. Ama ben netice olarak intel tercih ediyorum.
Eki Görüntüle 552545
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.