Berke.eth
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- NFT Collector
Bu kadar uzun ve güzel yazınız ıçin ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun var olun PSU seçimimi böyle kullandım siz benden daha iyi anladığınız ıçin size de bir danışayım
.![]()
FSP 600w 80+ Bronze (Hydro ) Hd600 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP 600w 80+ Bronze (Hydro ) Hd600 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ekran kartı konusunda Sapphire modelinin en iyisi olduğunu bilmiyordum.
Bunuda çok beğenmiştim aslında tabi size danışmak daha iyi olur siz ne dersiniz Sapphire modelimi yoksa bumu ve CPU seçimim sorun yaratır mı? Yeterli olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim.Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
RAM içinde ayriyeten teşekkur ederim bütçemi bayağı rahatlatıcak ve bir de aklıma takılan bişey B450M S2H anakartının 3000 serisi işlemciler için BIOS guncellemesi istedigi BIOS güncellemesi ıçin ne yapmaliyim Ya da böyle bişey doğru mu?
Merhaba, foruma çok girmediğim için görmemişim şimdi gördüm bu yorumu.
FSP Hydro serisi forumdan bildiğim kadarıyla iyi. 80+ sertifikası var, güzel.
Ekran kartı olarak RX 5600XT modelini üreten firmalar arasında Sapphire Pulse en iyi fiyat/performans veren ürün olarak belirtilmiş çoğu sitelerde, 3 tanesini ekliyorum buraya. Link 1. Link 2. Link 3. XFX hakkında açıkçası çok bir bilgim yok.
Aldığınız anakartın kutusunda "AMD Ryzen 3000 Desktop Ready" yazarsa BIOS güncellemesine gerek yok. Yazmazsa BIOS güncellemesi yapmanız gerekli. B450 S2H modelinin resmi sayfası. Buradan Destek kısmında anakartın driverları mevcut. BIOS güncellemesi yapmakla ilgili birçok kaynak var Youtube'ta filan, oralardan bakıp öğrenebilirsiniz çok zor bir işlem değil.