R5 3600X ve 1660S Sistem uyumu

Merhaba, foruma çok girmediğim için görmemişim şimdi gördüm bu yorumu.

FSP Hydro serisi forumdan bildiğim kadarıyla iyi. 80+ sertifikası var, güzel.

Ekran kartı olarak RX 5600XT modelini üreten firmalar arasında Sapphire Pulse en iyi fiyat/performans veren ürün olarak belirtilmiş çoğu sitelerde, 3 tanesini ekliyorum buraya. Link 1. Link 2. Link 3. XFX hakkında açıkçası çok bir bilgim yok.

Aldığınız anakartın kutusunda "AMD Ryzen 3000 Desktop Ready" yazarsa BIOS güncellemesine gerek yok. Yazmazsa BIOS güncellemesi yapmanız gerekli. B450 S2H modelinin resmi sayfası. Buradan Destek kısmında anakartın driverları mevcut. BIOS güncellemesi yapmakla ilgili birçok kaynak var Youtube'ta filan, oralardan bakıp öğrenebilirsiniz çok zor bir işlem değil.

Cevabın ıçin çok teşekkür ederim anakart BIOS güncellemesi ıle çok uğraşmak ıstemedim şahsen elimde yapabiliceğim bir bilgisayar dahi yok bu yüzden biraz fazla para da olsa anakartı

.

Bu ürün ıle değiştirdim forumlarda BIOS guncellemesi gerekmediğini okudum.

XFX yeni bir marka ülkemizde o yüzden birazdaha araştırma yapıp ona göre bir seçim yapacağım yukarıda belirttiğim anakart haricinde bir de bu anakart var

Ikisi arasında fiyatı göz önünde bulundurarak büyük bir fark var mıdır?

Bir de bazı Ryzen ışlemcilerinin RAM'lerde sorun yarattığını okudum

.

Bu RAM'lerin bir sorun yaratmıyacağını okudum yorumlarda ama yinede birine danışmak ıyi olur ve bir de bu var tabi

Yukarıdaki RAM mı? Daha ıyidir yoksa bunu
Aralarında Çok Fazla Fiyat Farkı var.bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim
T Force bilmediğim bir marka fakat urün özellikleri kısmında AMD uyumlu yazmışlar fakat bilmediğim bir marka olduğu ıçin güvenemedim şimdiden cevabınız için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…